當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 有關個人信息的英語閱讀理解題

有關個人信息的英語閱讀理解題

發布時間: 2021-02-23 06:06:15

❶ 英語閱讀理解題

一,C. 二,C 三,A.
四選C.A不用我說了.關於B.文中是這么說的:"如果僅僅是買一點東西的話,請不要帶袋子."B選項專的意思是:"如果你屬要買一些東西你就需要在購物的時候帶上袋子." 文中的原句是成立的,B的意思是基於原文的一種推測假設.這假設成立嗎?未必.文中沒有明確地告訴我們當要買一些東西的時候,就必須帶袋子.這是一種"無中生有".而C,在第二句就可以找得到佐證.即便你用了$200,000美金來買bottled water,依然有10美分是用來充當包裝費."Ten cents of every shopping dollar is used to pay for packing."

五選A.假如你這篇文章是整篇的話,選這個應該不錯.因為文章把Save money和environment聯系得很緊.B,C都是片面的總結.文章步步為營的闡述了如何既省錢,又環保.相信你也理解了.我就不多說了.

這是我的個人意見.PS:這是初中的閱讀?好簡單.

❷ 教你如何做好英語閱讀理解題

【摘要】 在整個英語試卷中,閱讀理解的分量始終是最大的,為了讓學生在閱讀理解的部分不丟分或者少丟分,軟體外包專業的老師們分析了做好閱讀理解題需具備的幾種能力。同時老師們歸納了閱讀理解題的常見類型,針對不同的類型給出了相應的答題策略。為了讓考生們更好的做好閱讀理解題,老師們還教給大家省時迅速的答題方法和技巧。【軟體外包特色專業招錄辦公室宣】 閱讀理解歷來都是中考英語中篇幅最大、計分最高的題目。這一題的得分數直接影響到考生的整個卷面成績。隨著現代英語教學要求的提高,考查考生能力和運用的要求也越來越高,而閱讀理解題對於測試考生思維能力方面提出了很高的要求。要做好閱讀理解題,一般要求考生具有以下能力: 1、相當高的閱讀能力,這種閱讀能力體現在閱讀的准確性以及速度上; 2、歸納和總結文章要旨和大意的能力; 3、領會或推測文章的隱含意義的能力,即能理解作者言外之意的能力; 4、較為廣泛的知識面,閱讀理解所選文章題材各異,形式多樣,因此,這就要求我們學生積累豐富的知識; 5、較大的詞彙量,詞彙知識是理解文章的基礎,沒有詞彙量就談不上進行較好的閱讀。 另外,對於構詞法的掌握也是必須的,因為在文章中,我們經常可以看見一些「生詞」,這些生詞是由某些已學過的詞派生出來的。這就要求學生根據已學過的單詞來領會這些派生詞的含義。 閱讀理解題一般分為以下幾種類型:推理判斷題、歸納綜合題、客觀細節題、詞義判斷題。現就這幾種類型分別給大家分析一下: 推理判斷題:這類題是深層理解題,解題難度較大。有時要找出正確答案需要考生理解通篇文章。碰到這類題時,應做到縱觀全文綜合信息,推斷作者意圖及文章的脈絡或事件發展的前因後果。有時,文章中太明白的文字或意思反而不是正確答案,可以將其忽略。 歸納綜合題:這類題要求文章主旨或段落主旨的題目較多,題目多以問「main idea」為主,讓考生選擇短文的最佳標題。當然有時也會讓考生根據所提供信息作出一個總結。這就要求考生們有歸納總結的能力。往往文章或段落的起首句及結尾句是最能點出主題的句子,提醒考生們要格外注意。 客觀細節題:這類題要求考生有較好的觀察能力及處理細節的能力。這類題並沒有上述兩題具有較高的綜合性,但考生對於某些單句的理解卻凸現其重要性。因此,在做這類題時,考生對於時間、事件以及兩者之間的關系必須有清楚的理解。 詞義判斷題:這類題的文章會給你一個單詞或一個詞語(常以劃線形式給出),然後要讓你根據上下文判斷其正確的詞義。這樣的題目要求考生認真分析語境的邏輯性,利用選項中所給的內容代入原文,再看其上下文意中邏輯上是否合理,來正確作答。再有一種考題是考文章中某一代詞所指代的內容,而這種題目又常常出現在人稱轉換頻繁、動作施行及承受者較多的語境中,因此遇到這類題目時,考生要鎮靜自若地應對,理清紛繁的頭緒,認著作答。 了解了閱讀理解的常見類型,再教大家幾種答題方法和技巧: 1、先看文章後做題。這是考生在做題的時候最一般的方法,也有人稱之為順讀法。即先看文章,用較快的速度看完。不過,雖不需要句句、詞詞完全精確地翻譯出來,但對於文章的理解也要到位,否則對以後的做題不利。如果發現文章有一定的難度,在理解上有一定的困難,則可以先掌握其主要信息,理順文章的思路,再看短文後的題目。有時你會驚喜地發現,一些在讀文章時並沒有完全理解的地方,看到問題後反而能清楚了。 2、先看題目再做題。這種方法主要用於做那些對你有一定難度的文章。你可以先看題目,然後反復回看該題所涉及到的文章中的段落,努力找出正確答案。 3、運用自己所學到的知識答題。這種方法對於科技小品、人物介紹、歷史故事等有一定的效果。當你並不完全理解文章所表達的意思,但你卻知道文章表達的是什麼方面的內容時,不妨利用你已知的知識進行猜測,也許這也是一個可以嘗試的方法。 4、猜測法。在做閱讀理解題時,猜測也是一種能力。同樣一篇高難度的文章,對於一些學生來講簡直不知道該如何下手做題才好,但對於另一些同學來說,他們能利用自己已有的語言及生活知識,根據上下文進行邏輯推理,迅速排除邏輯有誤的選項,找出最佳答案。當然,任何方法的使用都是建立在一定量的訓練的基礎上的,不勞而獲是永遠不可能的。 以上是我們軟體外包特色專業老師根據考生的需要,分享給大家的好方法,希望能幫到大家。

❸ 求大學及以上的英語閱讀理解題

1由點到面,構建知識網路
對所學的知識點分步地進行梳理、歸納和總結,理清知識脈絡。回從一個答簡單的語法點或一個核心句型開始延伸,理清它們的變化形式、變化規律以及與時態、語態等的關聯。所謂由點到面,構建知識網路。
2由面到點,加深記憶,查漏補缺
回歸課本,查缺補漏,打好基礎。以單元為單位展開復習,回憶每單元所學的主要內容,包括核心單詞、重點句型和語法,以及需要掌握的對話等。回憶時要有框架,由面到點,比如先通過目錄頁回憶每個單元的話題,然後再回憶細化的知識點。
3聚焦重難點,鞏固易錯點
對每單元中的重點內容(詞彙、句型和語法)和在練習中易錯的點作進一步的復習,解決重點、難點和疑點,加深理解。多看錯題本,攻克錯題。
4經典題目自測,檢驗復習效果
對復習效果進行檢測,會產生成就感或緊張感,從而自覺主動地去學習,同時可以及時調整復習方法。在復習完成時,選取一定數量的題目進行檢測非常有必要。多做典型題,摸清規律,學會舉一反三,但不提倡題海戰術。
想要考個好成績,除了熟練掌握單詞、語法、句型,還要有正確的答題技巧

❹ 英語閱讀理解的解題技巧

英語閱讀理解的解題技巧具體如下:

1、細節題解題技巧

細節題的命題方法很多,如可能是對某個細節用同義結構轉換後進行考查、也可能是將文章中的幾個細節(通常是四個)放在一起要求考生判斷是非(選出正確的一項或選出錯誤的一項)或對幾個細節進行排序等。解答這類試題時,一個常用的方法就是運用定位法,即根據題干或選項中的線索詞從原文中找到相關的句子,與選項進行比較從而確定答案(此時要特別注意一些常見的同義轉換)。

(1)、關鍵信息定位法。這個主要是細節題,如涉及到數字(日期、時間、價格等),就可以在文章中快速圈出數字,再找出目標數字及相對應的細節作息,還有人物姓名、地點名詞等等,其他的還包括一些提示情節發展,或條綱性關鍵字眼,如First,
Next, Finally等等。

(2)、 同義定位法。英文中可以用Paraphrase表示。同義定位就是指問題所用的關鍵詞和文中的不一致,但屬於同義性質,同義轉換其實是在關鍵間的基礎上拐個彎。

2、推理題解題技巧

推斷題定義:在理解原文字面意思的基礎上,通過對語篇邏輯關系的分析和細節的暗示,做出一定的判斷和推理,從而得到文章的深層意義及隱含意義的過程。

出現特徵:在考題中經常出現的詞有infer, imply, indicate, conclude, learn from, probably, most likely, prove /according to等。

3、主旨大意題解題技巧

(1)、 要在閱讀原文基礎上,仔細考慮選項是否與文章主題有密切聯系;

(2) 、再看選項對文章的概括性或覆蓋面如何;

(3)、 要注意題目是否過大或者過小;

(4) 、要避免下列三種錯誤:概括不夠(多表現為部分代整體,導致范圍過小)、過度概括(多表現為擴大范圍)、以事實、細節代替抽象概括的大意。

(4)有關個人信息的英語閱讀理解題擴展閱讀

如何做好英語閱讀理解

一、事實細節題

對於事實細節題,剖析一下不難看出,事實細節的內容不會單獨出現,它總會與前前後後的段落內容相呼應。考生只要抓住整體大綱,看懂主題,利用內容間的因果關系,通過時間空間的關系轉換,並對細節進行深入的剖析了理解,確定主題,將零碎的細節組成一個有機整體,就能深刻理解材料的內容,從而輕松解決問題。

二、詞句理解題

詞句理解題主要講究的是理解題意,通過短文的詞、短語或句子的理解來充分理解題意,,碰到不熟悉的詞語要避過,先略讀再通讀,仔細推敲,尤其是對語境的理解要准確。

三、推理判斷題

推理判斷題最主要的就是注重文章結構的邏輯關系,抓住關鍵詞,結合有關的生活和社會常識,理清文章的結構層次、文章內容和文章的中心思想,推斷作者的寫作意圖和寫作目的,進行推斷。

四、歸納概括題

適合這類題型的閱讀理解通常具體反映在文章的題目或一段短文的小標題上;很多文章從一開頭就直接說出觀點,表達中心思想。所以對於這類題型,一定要提示學生注意主題句和主題段,絕大多數的短文類似於語文的老三段,注意段與段之間的聯系,注意隱藏的中心思想,准確了解文章結構,把握句與句之間的關系,注重邏輯關系,把握住文章的脈絡即可。

五、圖表理解題

圖表題一般最簡單,主要考察的就是學生的思維模式,注意邏輯關系,分析其中的細節,找出符合圖示所要求的必要條件。

❺ 跪求50篇英語閱讀理解題(帶答案)

(2)
No.4 middle School
Kunming ,yunnan
April 2nd ,2004
Dear editor (編輯) ,
I live in a beautiful city . Many visitors come to my city . there are so many colorful peacocks (孔雀) here .
The peacocks mostly live on the grass land of Dongfeng Square
They are given food freely by visitors . They usually throw food to them , and don』t think about at all whether the food is right or not . Some of the peacocks became ill , some even died after eating the bad food given by the visitors.
I』m sure most of the visitors who throw food to the peacocks really like the birds , but don』t realize (意識到) that they may be doing them harm (傷害).
The visitors should be told that what have done is very harmful to the birds , and this kind of thing must be stopped from happening .
Perhaps we can build some small shops beside Dongfeng Square to sell peacock food . For us every person , it』s our ty to give more love to these beautiful birds and to look after them carefully.
Yours,
Sun Yan
()6.Many visitors come to the writer』s city to __________.
A. do some shopping B. see beautiful peacocks
C. play on Dongfeng square D. eat nice food
()7.Some peacocks became ill and died because some visitors ______;
A. did』t give them any food B. gave them too much food
C. threw them some bad food D. loved them and played with them
()8.Some shops can be built beside Dongfeng Square so that they may _____________.
A.sell food for visitors B. sell food for peacocks
C.make the square more beautiful D.have the beautiful birds
()9.From the passage we know people should __________.
A. live and play with the birds
B. stop the birds from eating too much
C. give right food to the birds
D. give more food to the birds
()10.We can guess the writer of the letter, Sun Yan , may be a _____.
A. visitor B. shopkeeper C.square keeper D. student
6-10:B C B C D
(3)
Every town in the United States has a post office . Some are very small , and you may also find them in the corner of a shop . Others are larger buildings . They are open five days a week and on Saturday mornings . From Monday through Friday they are usually open from 8:30 to 4:30 .
If you know how much the postage (郵資) is for your letter , you can buy stamps at any window. In some post offices you can buy stamps from machines . Stamps are sold many different prices , from one cent (美分) to many dollars . If you are not sure how much postage is for you letter , you may ask the man or the woman in the post office for help . he or she will give you the stamps you need . If you are sending your letter far away , you should use airmail envelopes (航空信封) . Remember that postage will be more expensive for a letter to be sent outside the country.
At a post office you can also buy postcards . A postcard is cheaper than a letter . Usually the price of postage for a postcard is about half that of a letter . The postcards that you buy at a post office do not have pictures . However ,also they are not to be sent outside the country .
Letters are an easy and cheap way to keep in touch with people in many different countries .
()11.The passage tell us that we can find ________ easily in the United States of America.
A. post office s B.large buildings
C.small shops D.different banks
()12.The post offices in the United States are open _________.
A.seven hours a day B.six hours a day
C.five hours a day D.eight hours a day
()13.If you are not sure how much postage is for your letter ,you can____.
A. go and buy stamps from the machine in the post officesend a cheap postcard instead of your letter
B. get in touch with somebody you know in the post office
C.ask the man or the woman in the post office for help
()14.The price of postage for ________ is more expensive.
A.a beautiful postcard B.a letter written on envelope
C.a letter by airmail D.a postcard with pictures
()15.The passage tells us something about ________ in the USA
A.the post B.the postage C.letters D.postcards
11-15 A D D C A
(4)
Long, long ago there was a very foolish thief. Do you know what he did one day? When he wanted to steal(偷) the bell on his neighbour』s door, he walked up to the door, took hold of(抓住) the bell and pulled hard. The bell made a very loud noise. The thief was afraid and went home.
Then he sat down to think, 「 must do something about the noise,」 he said. He thought and thought. At last he had an idea. 「Ah, I』ll put some cotton in my ears. Then I won』t be able to hear the noise.」 The next day he went to the door of his neighbour, and took hold of the bell. This time he pulled even harder. The bell rang loudly, but the thief did not hear anything. With another hard pull he got the bell out. Just then the neighbour came running out.
「Steal my bell? I』ll teach you a lesson(教訓),」 the angry man shouted. And he hit the thief on the nose.
The foolish thief did not know how the neighbour found out he was stealing the bell. 「Why did he come out just then?」 he wondered (感到疑惑).
( )16. The thief was trying to get .
A. his neighbour B. his neighbour』s doorbell
C. some cotton D. a door with a bell on it
( )17. The thief put some cotton in his ears. He thought it would be for him to steal the doorbell.
A. safe B. difficult C. dangerous D. easy
( )18. The neighbour ran out probably(很可能) because .
A. he knew his doorbell was being stolen
B. he thought someone was eager (渴望的) to visit him
C. he realized (意識到) something strange happened
D. Both B and C
( )19. The neighbour hit the thief to .
A. give him lessons B. punish (懲罰) him for stealing
C. help him with the bell D. be his teacher
( )20. Which of the following is TRUE?
A. The thief understood why he was hit on the nose.
B. The thief knew why the neighbour came out.
C. The thief thought the neighbour couldn』t hear the noise the bell made.
D. The thief didn』t want to know why the neighbour ran out.
16-20 B A D B C
(5)
A farmer was put in prison(監獄). One day, he got a letter from his wife.
「I am worried about out farm,」 she wrote. 「It』s time to plant potatoes ,
but I can』t do all the digging(挖) by myself.」
The farmer thought over and then had an idea. He wrote to his wife,「Don』t dig
the fields. This id where my gold(金子) is. Don』t plant potatoes until I comehome.
A few days later, the farmer got anther letter from his wife. It said, 「Two days
ago, about ten prison guards(監獄看守) came to our fields. It looked as if they were looking for something. They have g our field.」
The farmer wrote to his wife at once. 「Now you can plant our potatoes,」 he wrote.
( )21.The farmer was put in prison ________.
A. because he had done something wrong
B. because he had a lot of gold in the fields
C. The writer didn』t say anything about why the farmer was put in prison
D. For nothing
( )22.The farmer』s wife was much worried about _____ .
A. her husband B. their farm C. planting potatoes D. herself
( )23.The farmer told his wife __ first.
A. not to dig the fields B. to dig the fields
C. to ask the prison guards for help D. to find the gold in the fields
( )24.Why did the prison guards dig the farmer』s fields ?________.
A. They wanted to help the farmer
B. Their leader ordered them to do so
C. The farmer asked them to do so
D. They wanted to find out the gold
( )25.Why did the farmer ask his wife to plant potatoes at once ? Because _____.
A. their fields had been g
B. the gold was found out
C. the prison guards asked him to do so
D. the prison guards were digging the fields
21—25 C B A D A
(6)
An owl is a bird with very large eyes. Those eyes make the owl look clever. The owl can not move its eyes freely as people can. It can only look straight ahead (朝前). If it wants to look at both sides, it must turn its neck.
Owls see better at night than ring the day. At night they look for food. They eat mice and insects.
Owls make a strange noise because the owls sleep most of the day. They usually give their cries at night. The cry sounds like 「Whoo! Whoo!」. This strange sound sometimes frightens people at night.
26. An owl looks clever because it can look straight ahead.
27. An owl looks for food at night because it sees better at night than ring the day.
28. An owl lives on all kinds of birds.
29. The cry of an owl is frightening.
30. Man must not kill owls because they are helpful to people.
26-30 B A B A A
(7)
Coffee has become the most popular American drink. Today people in the United States drink more coffee than people in any of the other countries. People drink coffee at breakfast, at lunch, at dinner and between meals. They drink hot coffee or coffee with ice in it. They drink it at work and at home. They eat coffee ice-cream and coffee candy. Coffee is black and very strong. Different people like to drink it in different ways. Some people like coffee with cream or sugar in it. Other people like coffee with both cream and sugar in it. In all ways it is served. Coffee has become an international drink.
31. Coffee is an ____________ drink.
A . interesting B. international C. ice-cream D. American
32. Different people like to drink coffee ____________.
A. at work or at home B. in different ways C. with cream or sugar D. between meals
33. Today Americans drink ____________ coffee than people in any of the other countries.
A. as much as B. less C. more D. most
34. 「Coffee is black and very strong.」 The word STRONG here means ____________.
A.堅固的 B.淡的 C.清的 D.濃的
35. ____________ is the most popular American drink.
A. Black tea B. Coffee C. Water with ice D. Whisky
31-35 B B C D B
(8)
Computers are useful machines. They can help people a lot in their everyday life. For example, they can help people save much time, and they can help people work out many problems they can』t do easily. Our country asks everyone to learn to use computers except the old people.
Today more and more families own computers. Parents buy computers for their children.
They hope computers can help them improve (提高) their studies in school. Yet many of the children use computers to play games, to watch video or to sing Karaoke, instead of studying. So many teachers and parents complain (抱怨) that computers can not help children to study but make them fall behind. So computers are locked by parents in the boxes.
In some other countries, even some scientists hate computers. They say computers let millions of people lost their jobs or bring them a lot of trouble.
Will computers really bring trouble to people or can they bring people happiness? It will be decided by people themselves.
36. Why do we say the computer is a useful machine? Because _______________.
A. our country asks us to learn it
B. it can help us a lot
C. we can use it to play games
D. it can help us to find jobs
37. What do many teachers and parents complain about? _______________.
A. Their students and children use computers to play games.
B. Computers let them lost their jobs.
C. Computers make the students and children fall behind.
D. Computers bring people a lot of trouble.
38. In this passage we know computers _______________.
A. also bring us trouble
B. bring us happiness only
C. are hated by people
D. are bad for people』s health
39. Can computers really help children to study? _______________.
A. Yes, they can. B. It』s hard to say C. No, they can』t. D. Of course not.
40. How do you understand the last sentence of this passage? I think it means _______.
A. computers are used by people
B. people can live well without computers
C. one must decide how to use computers
D. computers are strange machines
36-40 B C A A C
(9)
Once upon a time there lived an old man. He had three sons. One day, he called them together and said, "Sons, I will die soon. To my oldest son I give half my camels, to my second, one-third(三分之一), and to my youngest, one-ninth (九分之一)." Soon after that he died.
Now, the old man had seventeen camels, and the three brothers didn't know how to do as their father said. They thought a long time about the problem, and it seemed that they must either kill some of the camels and cut them into pieces, or disobey their father. At last they went to their father's old friend and asked for his advice. As soon as he heard their story, he said, "I will help you. I was a good friend of your father's. I am old. I have only one camel, but take it-it is yours."
The three sons thanked the old man and took his camel. Now they found it was easy to do as their father wished, The oldest took half- that was nine camels; the second took one-third, that was six; and the youngest took one-ninth, that was two.
After each had got his camels, they found that there was still a camel there. So, to show their thanks to their father's friend, they gave the camel back to him
41. "Once upon a time" means " ________".
A. long long ago B. not very long ago
C. at once D. sometimes
42. The meaning of "disobey" in the second paragraph is" ________".
A. 服從 B. 違背 C. 聽從 D. 嘲笑
43. The meaning of "asked for his advice" in the second paragraph is " ________".
A. 向他請教 B. 問他數量 C. 批評他 D. 勸告他
44. The second old man ________the three brothers.
A. was good to B. was not good to C. didn't like D. cheated(哄騙)
45. Both the two old men in the story were ________.
A. foolish B. clever C. poor D. rich
41-45 A B A A B
(10)
Tom lived by himself a long way from town. He hardly went to town, but one day he went into town to buy a few things. After he bought them, he went into a restaurant and sat down at a table. When he looked around, he saw some old people put glasses on before reading their newspapers. So after lunch he decided to go to a shop to buy himself one pair, too. He walked along the road, and soon found a shop.
The man in the shop let him try on a lot of glasses, but Tom always said, "No, I can't read with these."
The man became puzzled (迷惑的) , and he said, "Excuse me, but can you read?"
"No, of course I can't!" Tom said angrily. "If I could read before, do you think I would come here to buy your glasses?"
46. Tom lived ______.
A. with his family B. near town C. in the country D. in town
47. Tom didn't go to town______.
A. never B. often C. sometimes D. sometime
48. Why did Tom decide to buy a pair of glasses?
A. Because he thought if he bought them, he could read.
B. Because they were very bright.
C. Because they were cheap.
D. Because he could read newspaper.
49. Tom went to the shop to ______.
A. have a rest B. have dinner C. wear glasses D. buy a pair of glasses
46-49 C B A D
(11)
We know mosquitoes very well. Mosquitoes fly everywhere. They can be found almost all over the world, and there are more than 2,500 kinds of them.
No one likes the mosquito. But the mosquito may decide if she loves you. She? Yes, she. The male mosquito doesn』t bite! Only the female mosquito bites because she needs blood to lay eggs. She is always looking for things or people she wants to bite. If she likes what she finds, she bites. But if she doesn』t like your blood, she will turn to someone else for more delicious blood. Next time a mosquito bites you, just remember you are chosen. You』re different from the others!
If the mosquito likes you, she lands on your body without letting you know. She bites you so quickly and quietly that you may not feel anything different. After she bites, you will have an itch(癢) on your body because she puts something from her mouth together with your blood. When the itch begins, she has flown away.
And then what happens? Well, after her delicious dinner, the mosquito feels tired. She wants to find a place to have a good rest. There, in a tree or on a wall, she begins to lay eggs, hundreds of eggs.
( )51.All the people don』t like mosquitoes.
( )52.All mosquitoes like to bite people for blood.
( )53.If a mosquito wants to bite you, it means she is very tired.
( )54.The mosquito bites you too quickly and quietly to let you know.
( )55.The itch begins after the mosquito flies away.
51-55 FFFTT
(12)
Do you know why different animals or pests(昆蟲) have their special colours? Colours in them seem to be used mainly to protect themselves.
Some birds like eating locusts(蝗蟲), but birds cannot easily catch them. Why? It is because locusts change their colours together with the change of the colours of crops(莊稼). When crops are green, locusts look green. But as the harvest (收獲)time comes, locusts change to the same brown colour as crops have. Some other pests with different colours from plants are easily found and eaten by others. So they have to hide themselves for lives and appear only at night.
If you study the animal life, you』ll find the main use of colouring is to protect themselves. Bears, lions and other animals move quietly through forests. They cannot be easily seen by hunters. This is because they have the colours much like the trees.
Have you ever found an even more strange act? A kind of fish in the sea can send out a kind of very black liquid(液體) when it faces danger. While the liquid spreads over(散開), its enemies(敵人) cannot find it. And it immediately swims away. So it has lived up to now though it is not strong at all.
( )56.From the passage we learn that locusts________.
A. are small animals
B. are easily found by birds
C. are dangerous to their enemies
D. change their colours to protect themselves
( )57.How can pests with different colours from plants keep out of danger?
A. They run away quickly.
B. They have the colours much like their enemies.
C. They hide themselves by day and appear at night.
D. They have to move quietly.
( )58.Bears and lions can keep safe because________.
A. they have the colours much like the trees
B. they move quietly
C. they like brown and grey colours
D. they live in forests
( )59.Why can the kind of fish live up to now?
A. Because it is very big and strong.
Because the liquid it sends out can help it escape from its enemies.
B. Because the liquid it sends out can kill its enemies.
C. Because it swims faster than any other fish.
( )60.Which is the best title for this passage?
A. The Change of Colours for Animals and Pests.
B. Colours of Different Animals and pests.
C. The Main Use of Colours for Animals and Pests.
D. Some Animals and Pests.
56-60 D C A B C
但上面字數有限啊!

❻ 英語閱讀理解考試題

1:C
2:B
3:A
4:B
5:D

90%對的!!放心選吧!!

❼ 適合五年級的,帶有練習題英語閱讀理解小短文(15篇)

雅思小作文是寫作中的部分,對於烤鴨來說也有著舉足輕重的作用,在考前,小編給大家深度解析在小作文的各類題目,以便大家對此更加了解。
在雅思寫作考中,部分小作文,雖然小作文的分值不高,但是烤鴨也應該要先去盡量完全它,為幫大了解它,小編深度解析小作文中的各種題目。
圖表類題目
想要解這種題我們要先來了解下西方人的思維模式:西方人做事情往往是跟我們東方人不樣,西方人往往是講究數字的,即他們都會使用種統計數據,資料來源,實驗,以及還有報告來突出實事求是的學術精神;他們會用客觀的數據事實來支持你的個人觀點。
所以上海環球雅思培訓老師認為如果你要到西方去留學,那麼用數據描述統計圖表的能力幾乎都是每門課的教授所要求學生掌握的,同時也是學生寫論文時常常要掌握的能力之。所以,圖表類的小作文已經占據到了小作文出題次數80%以上的比例。
流程圖和地圖題題目
流程圖的原理是:描述事物工作原理以及具體的流程。主要的目的是針對理工科學生在論文中需要描述機械原理,工藝流程。但是由於目前到海外去讀工科的學生並不多,所以流程圖出題的概率相對來說並不高,年大概也就3-5次左右。
地圖題的原理是:需要去描述某個地區或者圖紙布局的變化。主要的目的是讓學生學會方位的表達,尤其是針對那些將來要到海外去學城市規劃,地產開發,以及還有園林布局等專業的學生。但是因為這些學生的數量相對來說也不多,所以地圖題年的出題概率可能也不高,年大概也就那麼3-4次左右。

❽ 查詢有關機器人的英語閱讀理解題

查詢有關機器人的英語閱讀理解題
如下:
Chroino is a small humanoid robot with friendly appearance and sophisticated movements. A newly-developed outer covering that serves also as a frame is called a 「monocoque frame」 and is made of carbon and plastic, giving Chroino a friendly appearance, light weight and strong frame.

Using a new technology named SHIN-Walk, Chroino has the ability to walk more naturally than traditional robots that walk stiffly with constantly bent knees. The ability to walk naturally, similar to a human, have long been expected. Thanks to this latest advancement in technology developed by Robo Garage, SHIN-Walk allows Chroino to walk almost as smoothly as a human.

❾ 有關英語閱讀理解的

如何分析題目
從題目部分來看,考生需要學會自己去「專業地分析題目」。平時我們做完題目只是感嘆一番,那是遠遠不夠的。建議考生從以下幾個方面來通過題目研究從而提高應試能力:
第一,分析錯誤原因。很多人把錯誤歸結為簡單的粗心或者是文章理解不深,這是很不到位的總結。一定要注意,錯誤是一種規律,不同的人往往錯在不同類的題目。我們需要把錯誤分類,只有問題更加細化明確,我們才能有的放矢的改正提高。比如,有的同學經常因為不看重表示程度的形容詞或副詞而導致錯誤,這類同學寫作文時往往傾向於簡單的語句,主要依靠名詞和動詞完成表意,他們只要在寫作時有意識地運用形容詞副詞就能既提高寫作的精確度,又能自然而然解決這類閱讀題目的錯誤。
第二,分析出題角度。我們復習的過程事實上是不斷了解考點的過程,如果我們能知道每個題目在考什麼知識點,那麼我們就超越了考試本身,這方面經過一定的訓練就能做到。
第三,聯系多年題目。做過很多題目後,要對重點題目留下深刻印象,並且把不同年份的題目聯系起來,這能讓我們對考試走向、出題規律有比較精準的把握。

另外,當你單詞不會的時候,一定要勤於翻翻字典或詞典,一定要呀!因為,當你不懂時,你的注意力是最為集中,這個時候記憶,效果最佳!

熱點內容
39天電影在線播放免費觀看 發布:2024-08-19 09:18:18 瀏覽:939
可投屏電影網站 發布:2024-08-19 08:19:20 瀏覽:140
農村喜劇電影在線觀看 發布:2024-08-19 07:46:21 瀏覽:300
電影院默認區域 發布:2024-08-19 07:39:02 瀏覽:873
台灣金燕全部電 發布:2024-08-19 07:30:20 瀏覽:249
在哪可以看網站 發布:2024-08-19 07:29:06 瀏覽:467
電影tv版app 發布:2024-08-19 07:28:17 瀏覽:51
韓國倫理電影在什麼地方看的啊 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:835
韓國找女兒那個電影 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:667
驚變溫碧霞在線播放 發布:2024-08-19 07:10:13 瀏覽:404