當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 三條魚的英語閱讀答案

三條魚的英語閱讀答案

發布時間: 2021-02-23 10:11:44

A. 三年級英語閱讀及答案

三年級英語閱讀,你可以把閱讀文章發出來看看呀,不然怎麼回答哦。以便看看是不是能幫助你

B. 53英語七年級閱讀答案

選擇題來
1.—Thank
you
very
much.

A.
That』s
OK.
B.
Good
bye.
C.
Thanks.
答案:自A
2.—Are
these
buses?
—Yes,
A.
it
is
B
.these
are
C.
they
are.
答案:C
根據中文提示寫出單詞或片語使句意完整、正確。
1.Who
does
she(
)(看起來像)?
答案:look
like
2.Kate
likes
oranges(
)(一點點).
答案:a
little

C. 英語故事短文帶翻譯:三條魚的故事

是要我編么?

D. 英語閱讀答案

你好!
(Football)is a favourite sport in almost every big university.
why is amercian football different?
It is played with both hands and feet. The ball used is not round, it is oval shaped.
why is it difficult move the ball?
The player has to move the ball 10 yards to advance further while 11 players on the opposing team try all ways to stop its advance.
there are many people coming to watch the game,aren't there?
Yes,many people go to see these games and many others watch them on TV.
how many months does a season last?
Each season is 3 months long.
on(New Year's Day)best teams will play again
網路教育團隊【海納百川團】為您解答
如滿意,請點擊「選為滿意答案」按鈕,謝謝~

E. 英語閱讀題的答案

  1. because they can be ready for the start of the lessons.

  2. The students must have their lunch ans supper in dinning room.

  3. They can only use the personal computer in dormitory room when the house rules allow.

  4. Only the school doctors can give out medicines to the students.

F. 英語閱讀短文答案!!

錯 錯 對
C A C B

G. 急求英語閱讀答案。。。。。。

答案: 56—60: DCBDA

56. Nowadays, among all the drinks in the world, tea is __________.
A. the most widely consumed drink
B. as widespread as coffee
C. even more widely consumed than water
D. the second most widely consumed drink

57. The passage does not mention __________ as a possible benefit of drinking tea.
A. preventing skin cancer
B. helping the body to rid itself of harmful material
C. curing Parkinson's disease
D. recing the risk of developing cancer

58. It is good to drink tea because the time it takes to prepare a cup of tea _________.
A. allows the tea leaves to absorb enough water
B. enables drinkers to relax
C. is suitable for people to get some news
D. can improve the quality of cappuccino

59. The writer suggests that in the future people will probably ___________.
A. follow the trend and go on drinking tea
B. drink more water than tea
C. form the habit of eating tea leaves in foods
D. take tea as an important part of their life

60. The passage is mainly about ____________.
A. the benefits of drinking tea
B. the benefits of drinking coffee
C. using tea leaves in fortune telling
D. advising people to drink tea and water

解析:
56. D.由People drink more tea than any other drink in the world, except for water.可知.

57. C. 由Studies show that drinking four cups of green tea a day can rece the risk of developing various types of cancer Green tea may also prevent skin cancer.及 It has also been linked with helping the body to rid itself of harmful materials, and green tea is thought to possibly protect against colds and Parkinson's (帕金森) disease.可知:
ABD是文章中提及到的飲茶的好處. 而綠茶(Green tea)只能預防(protect against)帕金森,而不是治癒(cure)帕金森.

58. B. 由The time it takes to prepare tea leaves in hot water and enjoy its gentle flavor forces drinkers
to slow down and relax a while 推知選B.

59.D.由文章的最後一句話可知答案選D.

60.A.本文是談論飲茶的好處,故選A.

H. 英語閱讀 答案

回答:
1)Because Adolph Hitler was then the leader of Germany.
2)They believed that white people were better than other races, especially those with dark skin.
3)Owens won four gold medals and set new world records.
4)He had showed Hitler and the world how great a black man could be.
5)Because he was an amazing man who fully expressed the Olympic spirit.

I. 英語閱讀答案和翻譯!謝謝啦~


昨天晚上天氣很好.我的朋友叫史蒂夫和我決定露天睡覺.我在我的床底下找到了睡袋.和一些小吃.我們等著天變黑.我把我們的睡袋打開,把他們在草地上在我前面,Steve 和我玩了一些游戲.談到了一些有趣的事情,吃了一些小吃.天終於黑了。我們剛剛入睡時,我們聽到了一些不尋常的。
「也許這只是一個小動物,」我沒說什麼,但我能感覺到害怕.在我環顧四周後,我肯定這不是一個動物.他是我弟弟的哥哥,湯米。
「你在這兒干什麼?」我問。「你知道嗎,湯米,你讓我們害怕。」
「對不起,比爾,」他說。「屋子裡面很熱,我想和你們在外面睡。」
「那好吧,」我說。「在我們的旁邊躺下來。」
「晚安,比爾和史蒂夫,」湯米說。「謝謝」
1。史蒂夫和比爾昨晚決定在那裡睡得? D
A 在史蒂夫的家
B 在比爾的房子
C 史蒂夫以外的房子
D 在比爾外的房子
2.你什麼時候在睡袋裡找到比爾? A
A 在天黑。
B.在天黑。
C.在午夜。
D.本早上
3.史蒂夫聽到有什麼奇怪的感覺? D
A傷心
B生氣
C高興
D害怕
4.湯米從屋子裡出來了嗎? C
A 和比爾一起喝
B。吃食物和史蒂夫。
C。比爾和史蒂夫睡覺。
D。來玩游戲,比爾和史蒂夫。
5.最後是幾個人在戶外睡覺的故事 B
A.2
B.3
C.4
D.5

J. 英語閱讀答案

3 ,Mike and Lucy like animals

熱點內容
39天電影在線播放免費觀看 發布:2024-08-19 09:18:18 瀏覽:939
可投屏電影網站 發布:2024-08-19 08:19:20 瀏覽:140
農村喜劇電影在線觀看 發布:2024-08-19 07:46:21 瀏覽:300
電影院默認區域 發布:2024-08-19 07:39:02 瀏覽:873
台灣金燕全部電 發布:2024-08-19 07:30:20 瀏覽:249
在哪可以看網站 發布:2024-08-19 07:29:06 瀏覽:467
電影tv版app 發布:2024-08-19 07:28:17 瀏覽:51
韓國倫理電影在什麼地方看的啊 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:835
韓國找女兒那個電影 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:667
驚變溫碧霞在線播放 發布:2024-08-19 07:10:13 瀏覽:404