當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 文學與評論英語閱讀文章

文學與評論英語閱讀文章

發布時間: 2021-02-24 09:50:33

『壹』 求一篇英語作文 要求 列出至少三種文學理論來評論一部文學作品,試著

The protagonist,Jane Eyre,as the author depicted,is very plain.But almost every reader,including me,must prefer Jane to any other young ladies in this novel.I think Jane possesses a kind heart,an indomitable spirit,a sharp wit and great courage.She loves Mr.Rochester even more when loses his hand and sight.She never gives up her own independence and never easily follows the instructions or advices from people around her.Instead,Jane Eyre choose insist on her own beliefs and standards.

『貳』 高考語文論述類文章、小說類閱讀、英語閱讀理解是先閱讀問題還是先閱讀文章,請說出理由。參加過高考的學

英語閱抄讀毫無疑問是要先讀設問,這樣可以對文章內容大致了解,而且閱讀是更有針對性,看一下題特別快,一般可以不看選項,節省時間,語文也要看設問,理由如前,而且先看設問可以了解一下兩篇文章難度,方便做出選擇,不看設問盲目的選,會浪費很多時間,導致卷子難以完成

『叄』 英語文章閱讀理解5篇

In the early 1990s,the word」 Internet」 was strange to most people. But today, Internet has become a useful tool for people all over the world. Maybe Internet has been the greatest invention in the field of
communication in the history of mankind(人類)Communicating with others on the Internet is much faster. We can chat with a person who is sitting in the other part of the world. We can e-mail our friends and they can read the e-mails within a minute.Giving all kinds of information is probably the biggest advantage of the Internet. We can use search engines to find the information we need. Just type in a keyword or keywords and the search engine will give us a list of suitable websites to look at.We can enjoy a lot on the Internet by downloading games, visiting chat rooms or surfing (瀏覽)websites.There
are some games for free. We can meet new and interesting people in the chat now. We can also listen to music and see films.Now ,there is a lot of service on the Internet such as online banking ,job finding and ticket buying. We can also do shopping and find nearly all kinds of goods. Sometimes we can find something that is quite good but very cheap.
26.How many main advantages of the Internet are talked about in the passage?
A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
27.What fact doesn』t the passage provide?
A. We can find almost anything we want to know on the Internet.
B. Some games on the Internet are free.
C. We can buy most things we need on the Internet.
D. Goods on the Internet are more expensive than those in real shops.
28.Which title best gives the main idea of the passage?
A. Online Shopping
B. Exchanging Information on the Internet
C. The Advantages of the Internet
D. Surfing the Websites on the Internet
答案: BDC
(2010.四川省自貢市 第 三部分 閱讀理解B 滿分10分)
You want to know about my staying in America, right? Well, to tell you the truth, it is really an eye-opening experience study here.In China, I had English classes five times a week since fifth grade. However, I didn』t know how different textbook English could be from everyday English until I came to Hotchkiss School, Conmecticut.When I first studied English, I was told to say, 「I am fine.」 when people say 「How are you ?」But in the US,I found that people say, 「I am good.」 or 「I am tired.」
One day ,someone greeted me with 「What』s up ?」It ,made me confused. I thought for a moment and then smiled because I didn』t know what to say.Since then, I have discovered more and more differencesbetween Chinese and US cultures.To my surprise, US girls spend a lot of time in the burning sun to get a tan. However ,in China ,girls try every possible way to get their skin paler, or 「whiter.」I also surprised by how hard-working .US students are .In China, schoolwork is almost everything ,so we study
hard and that』 it. But here,a 「good」 student gets good grades, does a lot for the public and plays sports or music.The kids here are so talented ,I am starting to be sorry that I gave up playing the piano at an early age and that I have never thought about sports.
61.According to the writer, textbook English is _________everyday English.
A. quite different from B. the same as C. more difficult than
62.What does the word 「tan 」in the sixth paragraph mean in Chinese?
A曬黑 B曬白 C 能量
63.A good US student spends his/her time ________.
A. only in doing homework
B. only on sports or music
C. on studies ,sports or music and public work
64.Which of the following is NOT true?
A. The writer is now in US.
B. American girls love to have white skin.
C.US students are talented and hard-working.
65.Which is the best title for the passage?
A. My Own Travel in the US
B. My Studying in the US
C. My Opinion about the US
答案:AACBB

『肆』 英語文章點評與賞析

中文
:母親是最偉大的,俗話說『『母愛是世間最偉大的力量。』』是他內們在呵護我們容茁壯成長。
英文
:Mother
is
the
greatest,
as
the
saying
goes,
'
'
a
mother's
love
is
the
greatest
force
in
the
world.
'
'
They
are
in
the
care
of
us
grow
sturdily.

『伍』 推薦一些中文文章和一些英文閱讀,越多越好~~~~

也不知道你想讀哪一類的?
隨便說兩句吧:
中文:
余華作品:《活著》;《許三觀賣血記》
王小波:《我的精神家園》
餘光中:《情人的血特別紅》
魯迅:《野草
馮友蘭:《中國哲學史》
王國維:《人間詞話》
朱自清:《背影》
外文:
1.烏托邦 莫 爾
2.威尼斯商人 莎士比亞
3.簡·愛 夏綠蒂.勃朗特
4.唐璜 拜 倫
5.呼嘯山莊 艾米莉.勃朗特
6.魯賓遜飄流記 笛 福
7.名利場 薩克雷
8.傲慢與偏見 簡.奧斯丁
9.雙城記 查爾斯.狄更斯
10.戀愛中的女人 勞倫斯
11.新工具 培 根
12.政府論 洛 克
13.尤里西斯 詹姆斯.喬伊斯
14.哈克貝里·芬歷險記 馬克.吐溫
15.老人與海 海明威
16.飄 瑪格麗特.米切爾
17.嘉莉妹妹 德萊塞
18.小婦人 路易莎.梅.奧爾科特
19.悲慘世界 維克多.雨果
20.約翰.克里斯朵夫 羅曼.羅蘭
21.幻滅 巴爾扎克
22.歐葉妮.格朗台 巴爾扎克
23.高老頭 巴爾扎克
24.邦斯舅舅 巴爾扎克
25.格蘭特船長的兒女 儒勒.凡爾納
26.漂亮朋友 莫泊桑
27.娜娜 左 拉
28.包法利夫人 福樓拜
29.基督山伯爵 /三個火槍手 大仲馬
30.茶花女 小仲馬
31.巴黎聖母院 雨 果
32.紅與黑 司湯達
33.拿破崙法典 拿破崙
34.人是機器 拉美特里
35.社會契約論 盧 梭
36.浮士德 歌 德
37.少年維特的煩惱 歌 德
38.希臘神話故事 施瓦布
39.戰爭論 克勞塞維茨
40.懺悔錄 奧古斯丁
41.父與子 屠格涅夫
42.罪與罰 陀思妥耶夫斯基
43.安娜.卡列寧娜 列夫.托爾斯泰
44.復活 列夫.托爾斯泰
45.上尉的女兒 普希金
46.死魂靈 果戈理
47.童年 高爾基
48.我的大學 高爾基
49.鋼鐵是怎樣煉成的 特.奧斯特洛夫斯基
50.白痴 陀思妥耶夫斯基
51.伊索寓言 伊索.拉封丹
52.理想國 柏拉圖
53.政治學 亞里士多德
54.安徒生童話 安徒生
55.牛虻 伏尼契
56.堂吉訶德 塞萬提斯
57.漢穆拉比法典 漢穆拉比
58.論神 斯賓諾莎
59.癩皮鸚鵡 利薩爾迪
60.太陽城 康帕內拉
61.性愛與文明 弗洛伊德
62.苔絲 托馬斯.哈代
63.拉摩的侄兒 狄德羅
64.理智與情感 奧斯汀
65.權力意志 尼采
66.苦悶的象徵 廚川白村
67.夢的解析 弗各伊德
68.資本論 馬克思
69.先知 紀伯倫
70.俄羅斯的童話 高爾基
71.桃色的雲 愛羅先軻
72.水晶瓶塞 莫里斯.勒布朗
73.鄉村醫生 巴爾扎克
74.高龍巴 梅里美
75.黃室奇案 嘉斯東.勒魯
76.克菜采奏鳴曲 列夫.托爾斯泰
77.陰謀與愛情 席勒
78.快樂王子 王爾德
79.變形記 卡夫卡
80.羊脂球 莫泊桑
81.魔沼 喬治.桑
82靜靜的頓河 肖洛霍夫
83.希臘棺材之謎 奎恩
84.母親 高爾基
85.被背叛的遺囑 米蘭.昆德拉
86.毀滅 /青年近衛軍 法捷耶夫
87.絞刑架下的報 伏契克
88.貴族之家 屠格涅夫
89.冷血醫生 瑪麗.希金斯.克拉克
90.十日談 薄伽丘
91.女富翁的遺產 高木彬光
92.綠野仙蹤 萊弗蘭.鮑姆
93.法國中尉的女人 約翰.福爾斯
94.湯姆.索亞歷險記 29374980 馬克.吐溫
95.馬可.波羅游記 馬可.波羅
96.卡門 梅里美
97.美麗與悲哀 川端康成
98.野性的呼喚/海狼 傑克.倫敦
99.格列佛游記 斯威夫特
100.吉卜賽姑娘 塞萬提斯
101.淺灘迷船 里縸
102.麥田守望者 塞林格
103.麥琪的禮物 歐.亨利

『陸』 一篇討論是否有必要閱讀英文經典文學的英語作文

We
should
learn
English,
because
English
has
become
the
international
language,
so
we
must
be
combined
with
social
development
and
to
further
learn
English.因為你是手機提問,所以我只能寫這么回多了。答

『柒』 誰有一些英語閱讀文章並附有問題呢

Questions 26 to 30 are based on the following passage.

Some futurologists have assumed that the vast upsurge(劇增)of women in the workforce may portend a rejection of marriage. Many women, according to this hypothesis, would rather work than marry. The converse(反面)of this concern is that the prospects of becoming a multi-paycheck household could encourage marriage. In the past, only the earnings and financial prospects of the man counted in the marriage decision. Now, however, the earning ability of a woman can make her more attractive as a marriage partner. Data show that economic downturns tend to postpone marriage because the parties cannot afford to establish a family or are concerned about rainy days ahead. As the economy rebounds, the number of marriages also rises.

Coincident with the increase in women working outside the home is the increase in divorce rates. Yet, it may be wrong to jump to any simple cause-and-effect conclusions. The impact of a wife"s work on divorce is no less cloudy than its impact on marriage decisions. The realization that she can be a good provider may increase the chances that a working wife will choose divorce over an unsatisfactory marriage. But the reverse is equally plausible. Tensions grounded in financial problems often play a key role in ending a marriage. Given high unemployment, inflationary problems, and slow growth in real earnings, a working wife can increase household income and relieve some of these pressing financial burdens. By raising afamily"s standard of living, a working wife may strengthen her family"s financial and emotional stability.

Psychological factors also should be considered. For example, a wife blocked from a career outside the home may feel caged in the house. She may view her only choice as seeking a divorce. On the other hand, if she can find fulfillment through work outside the home, work and marriage can go together to create a stronger and more stable union.

Also, a major part of women"s inequality in marriage has been e to the fact that, in most cases, men have remained the main breadwinners. With higher earning capacity and status occupations outside of the home comes the capacity to exercise power within the family. A working wife may rob a husband of being the master of the house. Depending upon how the couple reacts to these new conditions, it could create a stronger equal partnership or it could create new insecurities.

文章解析:本文是一篇對比文,文章討論了女性的外出工作對婚姻的兩種相反的影響。首段前兩句表明專家觀點:工作女性的劇增可能預示著拒絕婚姻,後半段又提出轉折,工作女性的劇增可能鼓勵婚姻。第二段兩種相反觀點繼續討論女性的外出工作對婚姻影響。第三段支持兩種相反觀點的兩種相反的心理因素。最後一段,隨著工作女性的經濟能力的提高,女性在家庭的地位上升可能導致兩種相反結果。近年考試對比型的文章出現頻繁,包括兩種觀點的議論文和兩種事物的說明文,特點是平行論述,沒有主次之分,作者不發表態度和結論,一般兩種觀點的開頭可當作文章主旨。26. The word「portend」(Line 2, Para.1) is closest in meaning to「_____」.A) defy B) signal C) suffer from D) result from

詞義題從文章第一句話大部分考生都不難理解portend是預示的意思。但是要知道正確選項B)signal也有顯示的意思,需要背到字典上signal動詞形式的第三個意思。要求考生不能局限於一詞一義,而要熟練掌握大綱詞彙的每一個解釋。A) defy不服從,反抗C) suffer from忍受,遭受D) result from由……產生。27. It is said in the passage that when the economy slides,_____.

A) men would choose working women as their marriage partners

B) more women would get married to seek financial security

C) even working women would worry about their marriages

D) more people would prefer to remain single for the time being

細節題題乾的the economy slides等於原文的economic downturns。定位在Data show that economic downturns tend to postpone marriage because the parties cannot afford to establish a family or are concerned about rainy days ahead.數據顯示經濟低迷時期人們傾向推遲婚姻,因為雙方不能承擔一個家庭或者擔心更窘迫的日子。只有D)符合原文意思。A B C都是「無中生有」和「答非所問」。28. If women find fulfillment through work outside the home,_____.

A) they are more likely to dominate their marriage partners

B) their husbands are expected to do more housework

C) their marriage ties can be strengthened

D) they tend to put their career before marriage

細節題找到原文On the other hand, if she can find fulfillment through work outside the home, work and marriage can go together to create a stronger and more stable union.輕松選出答案C)。正確答案就把形容詞stronger轉化為動詞strengthen。毫無難度。29. One reason why women with no career may seek a divorce is that_____.

A) they feel that they have been robbed of their freedom

B) they are afraid of being bossed around by their husbands

C) they feel that their partners fail to live up to their expectations

D) they tend to suspect their husbands?loyalty to their marriage

細節題文章順序和題目順序有顛倒。定位在28題之前a wife blocked from a career outside the home may feel caged in the house. She may view her only choice as seeking a divorce.考查內在邏輯的因果關系。一個妻子被阻止外出可能會感覺被關在房子里。所以她可能認為惟一的選擇就是離婚。She may view her only choice as seeking a divorce.等於題乾的women with no career may seek a divorce. A wife blocked from a career outside the home may feel caged in the house.相當於A) they feel that they have been robbed of their freedom.她們感到被剝奪了自由。30. Which of the following statements can best summarize the authors view in the passage?

A) The stability of marriage and the divorce rate may reflect the economic situation of the country.

B) Even when economically independent, most women have to struggle for real equality in marriage.

C) In order to secure their marriage women should work outside the home and remain independent

D) The impact of the growing female workforce on marriage varies from case to case.

主旨題因為這種平行的對比型文章作者不發表態度和結論,所以不可能有作者態度題只能理解為文章主旨題。A)婚姻的穩定性和離婚率會影響國家經濟。文章只提及國家經濟會影響婚姻。顛倒黑白,排除。B)即使經濟獨立,大多數女性不得不為婚姻中真正的平等而奮斗。文章從未提及,無中生有。C)為了保衛婚姻,女性應當外出工作保持獨立。以偏蓋全。只有D) The impact of the growing female workforce on marriage varies from case to case.女性的外出工作對婚姻的影響是一例與一例不一樣的。只有D)才准確表達出文章的兩種平行的相反觀點。

並附加答案和講解.

『捌』 寫關於讀文學書的重要性的英文作文

cooyu.net

As many people say, reading classics plays a significant role to one's growing. Because all of the classics are the positive results of wisdom. We can learn much knowledge and become more intelligent by reading them. Especially, when we are ring our growing time, it helps us get many right minds to reading more famous books.

However, now people who enjoy reading those classical books are getting less and less. There are a lot of reasons for this phenomena. To begin with, there are many other leisure activities in the modern society, young men go to do these things instead of reading. What's more,many people prefer some other books to classics because they think classics are useless.

I think, we university men should take some effective actions to prevent the situation. We should read classics as many as possible in our spare time, and we shouldn't just scan those words and phrases over our minds but to use your head to think more about those

『玖』 請評論英語文章

錯的甚番吶!抄差不多每一句話都有!
1.Do
you
want
to
get
the
wonder
of
dream?
2.Maybe
a
sing
can
help
you.
3.
When
you
dream
you
have
got
to
a
wonderful
place.
4.You
can
relax
your
brain
without
the
bore
of
life.
5.Then
,
it
can
make
you
happy
```
6.
Though
it
is
a
cloudy
day...
7.Singing
can
also
make
you
more
confident
.
8.It's
good
for
you
to
study
and
work
,
right
?
9.I
have
tried
this
way
to
raise
the
confidence
of
study.
10.and
my
chievement
is
alway
got
A
grade.
11.The
songs
are
always
around
our
lives.
12.Try
to
make
and
look
for
it
.
樓主哇
你的英語真的是太差了
以後要多下下功夫哇!

『拾』 如何寫英語閱讀的評論和總結英語專業考研,急急。。。。。。。。。。

是文學方向嗎,還是翻譯什麼的

熱點內容
39天電影在線播放免費觀看 發布:2024-08-19 09:18:18 瀏覽:939
可投屏電影網站 發布:2024-08-19 08:19:20 瀏覽:140
農村喜劇電影在線觀看 發布:2024-08-19 07:46:21 瀏覽:300
電影院默認區域 發布:2024-08-19 07:39:02 瀏覽:873
台灣金燕全部電 發布:2024-08-19 07:30:20 瀏覽:249
在哪可以看網站 發布:2024-08-19 07:29:06 瀏覽:467
電影tv版app 發布:2024-08-19 07:28:17 瀏覽:51
韓國倫理電影在什麼地方看的啊 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:835
韓國找女兒那個電影 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:667
驚變溫碧霞在線播放 發布:2024-08-19 07:10:13 瀏覽:404