當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 英國購物小票的英語閱讀理解

英國購物小票的英語閱讀理解

發布時間: 2021-02-24 16:17:10

⑴ 英語填空題,閱讀這張小票

6. One 小票上寫了之買了一件襯衣。
7. Jeans 小票上顯示牛仔服最貴,28.5美金一件。
8. cash 小票中顯示現版金付款70美金,找權回4.62美金。
9. 4.62. 找零為4.62美金。
10. name 這張購物小票是big deal這個商店的。
望採納~

⑵ 翻譯這一篇英語閱讀理解

哈佛的儲藏圖片

哈佛大學的一座巨大的儲藏圖片圖書館在網上開放,供哈佛大學的版社團成權員使用。每張圖片的價格為35.00美元,包括無限量的列印和在網路上使用許可權,可以通過向[email protected]發送郵件來獲得。你會接到一封郵件,包含一個到我們圖片資料庫的網路鏈接,在那裡你可以搜索並預覽圖片。

學報圖片

如果你想要曾在學報上看到的圖片,請包含盡可能多的關於這個圖片的信息,如:你在哪一期上看到這個圖片,何時發行,圖片內容是誰,以及攝影師的名字。

新聞和媒體機構(outlet出口,暫時找不到更准確的詞)

新聞媒體成員需要將使用圖片的請求以郵件發送到[email protected]。請包含你所代表的媒體,要找什麼圖片,為何要請求使用圖片,圖片會被用到什麼地方,以及你的最後期限。請注意,圖片只通過郵件發送,格式為200dpi(點每英寸,應該不用翻出來),最大尺寸10英寸。而且我們必須先請求優先發送的許可(這一句不太肯定),因此回復時間根據情況會有很大的不同。
————————————————————————
人工翻譯。

⑶ 求以下英語閱讀理解的正確答案

1.B.從第二段but its ancestors can be found in books written hundreds of years ago. 可以看出.

2.D.從第四段Modern science fiction writers don't write about men from Mars or space adventure stories. 可以看出.內

3.A從最後容一段however, may provide a valuable lesson on how to deal with the problems which society will inevitably face as it tries to master its new technology and come to terms with a continually changing view of the world.可以看出.

⑷ 一篇英語閱讀理解的答案

3\c 4\ A 5\b

⑸ 尋一篇經典的英語閱讀理解

I』ve loved my mother』s desk since I was just tall enough to see above the top of it as mother sat doing letters. Standing by her chair, looking at the ink bottle, pens, and white paper, I decided that the act of writing must be the more wonderful thing in the world.
Years later, ring her final illness, mother kept different things for my sister and brother. 「 the desk,」 she』d said again, 「it』s for Elizabeth. 」
I never saw her angry, never saw her cry. I knew she loved me; she showed it in action. But as a young girl, I wanted heart-to-heart talks between mother and daughter.
They never happened. And a gulf opened between us. I was 「too emotional(易動感情的)」. But she lived 「on the surface(表面)」.
As years passed I had my own family. I loved my mother and thanked her for our happy family. I wrote to her in careful words and asked her to let me know in any way she chose that she did forgive(原諒) me.
I posted the letter and waited for her answer. None came.
My hope turned to disappointment(失望), then little interest and, finally, peace— it seemed that nothing happened. I couldn』t be sure that the letter had even got to mother. I only knew that I had written it, and I could stop trying to make her into someone she was not.
Now the present of her desk told, as she』d never been able to, that she was pleased that writing was my chosen work. I cleaned the desk carefully and found some papers inside —a photo of my father and a one-page letter, folded(折疊) and refolded many times.
Give me an answer, my letter asks, in any way you choose. Mother, you always chose the act that speaks louder than words.
根據短文內容,選擇最佳答案。
1. The writer began to love her mother』s desk ______.
A. after Mother died
B. before she became a writer
C. when she was a child
D. when Mother gave it to her
2. The passage shows that ______.
A. mother was cold on the surface but kind in her heart to her daughter
B. mother was too serious about everything her daughter had done
C. mother cared much about her daughter in words
D. mother wrote to her daughter in careful words
3. The word 「gulf」 in the passage means ______.
A. deep understanding between the old and the young
B. different ideas between the mother and the daughter
C. free talks between mother and daughter
D. part of the sea going far in land
4. What did mother do with her daughter』s letter asking forgiveness?
A. She had never received the letter.
B. For years, she often talked about the letter.
C. She didn』t forgive her daughter at all in all her life.
D. She read the letter again and again till she died.
5. What』s the best title of the passage?
A. My letter to Mother
B. Mother and Children
C. My mother』s Desk
D. Talks between Mother and Me
【答案與解析】
1. 選C。根據I』ve loved my mother』s desk since I was just tall enough to see above the top of it as mother sat doing letters. 可知作者當時還是個小孩子,故選C。
2. 選A。由But she lived 「on the surface 」. 和全文內容可知,作者的母親表面上很冷漠,但心裡充滿了對作者的愛,正確答案是A。
3. 選B。從I was 「too emotional」. But she lived 「on the surface」. 可知此詞是指兩人之間不同的看法和觀點,應選B。
4. 選D。根據…a photo of my father and a one-page letter, folded and refolded many times. 可知應選D。
5. 選C。文章的開頭I』ve loved my mother』s desk…以及後面的Now the present of her desk told, as she』d never been able to…可知作者是托物思人,以表達自己對母親的懷念之情,所以最佳標題應是C。
An eight-year-old child heard her parents talking about her little brother. All she knew was that he was very sick and they had no money. Only a very expensive operation could save him now and there was no one to lend them the money.
When she heard her daddy say to her tearful mother, 「Only a miracle can save him now,」 the little girl went to her bedroom and pulled her money from its hiding place and counted it carefully.
She hurried to a drugstore (葯店) with the money in her hand.
「And what do you want?」 asked the salesman. 「It』s for my little brother,」 the girl answered. 「He』s really, really sick and I want to buy a miracle.」 「Pardon?」 said the salesman.
「My brother Andrew has something bad growing in¬side his head and my daddy says only a miracle can save him. So how much does a miracle cost?」 「We don』t sell a miracle here, child. I』m sorry,」 the salesman said with a smile.
「Listen, if it isn』t enough, I can try and get some more. Just tell me how much it costs.」
A well-dressed man heard it and asked, 「What kind of a miracle does your brother need?」
「I don』t know,」 she answered with her eyes full of tears. 「He』s really sick and mum says he needs an opera¬tion. But my daddy can』t pay for it, so I have brought all my money.」
「How much do you have?」 asked the man. 「$ 1.11, but I can try and get some more,」 she answered.
「Well, what luck,」 smiled the man. 「$ 1.11, the price of a miracle for little brothers.」
He took up the girl』s hand and said, 「Take me to where you live. I want to see your brother and meet your parents. Let』s see if I have the kind of miracle you need.」
That well-dressed man was Dr Carlton Armstrong, a famous doctor. The operation was successful and it wasn』t long before Andrew was home again.
How much did the miracle cost? (from www.zkenglish.com)
根據以上短文內容,然後從每題所給的四個選項中選擇最佳選項。
1. What was the trouble in the little girl』s family?
A. Her brother was seriously ill.
B. They had no money.
C. Nothing could save her brother.
D. Both A and B.
2. In the eye of the little girl, a miracle might be _______.
A. something interesting
B. something beautiful
C. some wonderful medicine
D. some good food
3. The little girl said again and again 「...I can try and get some more.」 That shows _______.
A. she had still kept some money
B. she hoped not to be refused
C. There was no need to worry about money
D. she thought money was easy to get
4. What made the miracle happen?
A. The girl』s love for her brother.
B. The girl』s money.
C. The medicine from the drugstore.
D. Nobody can tell.
5. From the passage we can infer (推斷) that _______.
A. The doctor didn』t ask for any pay
B. A miracle is sure to happen if you keep on
C. The little girl is lovely but not so clever
D. Andrew was in fact not so sick as they had thought
【答案與解析】
1. 選 D。根據第1段中的All she knew was that he was very sick and they had no money可知答案。
2. 選 C。由於這個小女孩的家很窮,而她的兄弟又病得那樣重,所以她的父親說Only a miracle can save him now,小女孩聽了之後便翻出她所有的「積蓄」去葯店購買miracle,由此可見,小女孩可能認為miracle是一種什麼很神奇的葯。註:miracle的實際意思是「奇跡」,Only a miracle can save him now的意思是「只有出現奇跡才可能救得了他」 (from www.zkenglish.com)。
3. 選 D。The urchin 要Paul把車停在他家門前後,立即扶著他殘疾的弟弟出來,讓他看看Paul的車,然後告訴弟弟他想為他做的事,所以他只是想告訴他弟弟他的願望。
4. 選 C。The urchin在坐過Paul的車後沒有忘記弟弟,並且承諾也要給弟弟買一輛車,可見他對弟弟有著一份深深的愛。答案選C,而A、B、D三項與文章不符。
5. 選 C。通讀全文,我們不得不為The urchin 的行為所感動,他是一個好哥哥。文章就是講述了他這樣的一位好哥哥,C選項最合適。

⑹ 一篇英語閱讀理解題

a d

⑺ 跪求以下英語閱讀理解的正確答案

我先說一下全篇的意思吧。
Brenda Linson 是一個很聰明的人,她不識字,所以不會看書,也不會寫字。但回她確通過巧妙的辦法答掩飾了過去。後面就將她如果掩飾。比如帶一個沒有眼鏡的眼鏡盒,如果自己想知道什麼,或者被別人要求要看什麼,讀什麼。她就會說自己忘帶眼鏡了,讓自己的大兒子幫她給孩子讀東西。她的丈夫處理家裡平常的賬單,和家裡的所有來信。

C illiterate不識字的意思,中心詞就可以選出,她之所以這樣做,是怕失面子。

C 這個不太好選,要看你對文章的整體理解。A Woman with an Empty Specs Case有點懸念的意思,英文文章經常喜歡這樣起名。

⑻ 英語閱讀理解翻譯。

一個學生正在說英式英語。他疑惑道:「我能和美國人交流嗎?他們能明白我嗎?版」很多學英語的權人經常問:「英式英語和美式英語的差別在哪? 這些不同之處重要嗎?」你知不知道英式英語和美式英語之間的不同點嗎?
當然,英式英語和美式英語之間確實存在著一些差別。
很多的差別存在於語法之間。舉個例子,英式英語說「in hospital」 和「Have you a pen?」(在醫院 你有鉛筆嗎?) 然而美式英語卻說「in the hospital」和「Do you have a pen?」
發音有時候也是不同的。美國人常在bird(鳥)和hurt(受傷)中聽到r這個發音。而英國人卻不能在這些詞中聽到r這個發音。
在英式英語和美式英語之間詞彙也存在著差異,例如,「colour(顏色)」和「honour(榮譽)」 是英國人的寫法,而美國人卻寫成「color」和「honor」。
在語法,發音,拼寫和詞彙中的差別並不是那麼重要,然而在多數情況下,英式英語和美式英語是兩種相似的語言。

一口氣寫這么多 不容易啊 一定要選我啊!

⑼ 英語閱讀理解的答案

以下答案全是我自己做的,水平有限,可能會有錯,作文只能保證沒有語法錯誤,是否優美有待改進
題目網址:http://cooco.net.cn/view/41093/(是不是這套題?)
D.close to white
(The new colour of the universe is much less colourful.It is very close to white.)
A.combining light from about 200,000 star systems
(The scientists found the average colour by combining light from about two- hundred-thousand star systems.)
D.Mark Fairchild
(Mark Fairchild of the Rochester Institute discovered a mistake in the ...)
D.t he finding of t he colour of the universe is difficult
(個人理解,也有可能是A。整篇文章圍繞宇宙的顏色來寫,最後告訴我們宇宙的顏色是什麼,所以選A也說的過去。但文章寫到,宇宙顏色的發現改了又改,最終得出結論,所以說發現宇宙顏色很困難。)

書面表達:
I know you want to know more about the English Summer Camp 2008, so I will tell you some more details about it. It will be held in Dalian on July 2008, which will last for four days. The winners of the NEPC and teachers from China,the USA,Britian and Australia will participate in the camp.During the period of the camp,there will be many exciting activities including an English speech contest , a students' acting show and travelling around Dalian .What's more ,it is also an good platform for every student to exchange their English learning experience.
Come on,Join us!

熱點內容
39天電影在線播放免費觀看 發布:2024-08-19 09:18:18 瀏覽:939
可投屏電影網站 發布:2024-08-19 08:19:20 瀏覽:140
農村喜劇電影在線觀看 發布:2024-08-19 07:46:21 瀏覽:300
電影院默認區域 發布:2024-08-19 07:39:02 瀏覽:873
台灣金燕全部電 發布:2024-08-19 07:30:20 瀏覽:249
在哪可以看網站 發布:2024-08-19 07:29:06 瀏覽:467
電影tv版app 發布:2024-08-19 07:28:17 瀏覽:51
韓國倫理電影在什麼地方看的啊 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:835
韓國找女兒那個電影 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:667
驚變溫碧霞在線播放 發布:2024-08-19 07:10:13 瀏覽:404