高一英语阅读理解女性人物类
1. 求做这篇高一英文阅读理解啊啊啊啊啊 求英语D求准确率= =+
早些时候,在过去,过去女人坐在家里分离与外面的世界隔绝了。他们使用管理家里照看孩子。他们是自由之身的责任可以赚钱养家,被遗弃的人。
instrialization1的到来和技术的发展,现代生活中,人类就开始变化。人类的需求开始生长。在这个过程中,女性慢慢开始将家庭之外的生活。女人收到相同的教育的人。渐渐地,女人慢慢开始独立思考,并参加了在各个领域也跟男人的生活,从政治、运动甚至军事。
与不断变化的环境,女性的作用日趋重要的社会人。对今天的比赛的生活水平,则有必要使男性和女性养家的。
今天,妇女得到更大的角色去扮演的社会人。他们甚至正在承担更多的责任要高于男性。起初,男人不同意他们的职业女性pursuing2家庭之外的生活。然而,与日益增长的需要和一个资金缺乏,他们没有别的出路,但接受现实。
从财务贡献的女性对其家庭已经有所增长,但在一些地方,家还是只有女性在过去。这是一个非常具有挑战性的任务管理这两个妇女。女人是轴承的压力和患有精神和管理困难家庭和追求他们的职业生涯。
读短文,选择最佳答案。
1。这篇文章最好的标题会出现…倒没什么。”
答:女人的责任在社会
社会环境的改变。b
c妇女的社会角色改变
妇女经济贡献的d .
2。早些时候,在旧社会,女人用来做以下哪一项出现…倒没什么。
答:洗衣服准备晚餐。b
照看孩子(c赚钱养家
3。以下哪项不是一个理由改变女性的作用吗?
答:工业化的到来。
b .科技发展。
缺乏金钱。c。
该建议的人。
4。我们可以从最后一段推断出那…。
答:女人不需要管理家里的今天
b .妇女正在为他们的家庭负更多的责任比以前减少了
男人仍然不同意之女性追求他们的职业生涯
d .的人已经开始多做家务高于女性
5。本文主要是如何发展?
答:通过比较。b .用推理的方法。
c。结合实例做了说明。d .的空间。
2. 急需英语介绍一位伟大的女性(高一英语)附上中文翻译加分!
Madame Curie-居里夫人
Madame Curie
Madame Curie is a French professor of physics. She was born in Poland in 1867. When she was young, she became in terested in physics. At that time women were not admitted to universities in Poland, so she was determined to go to Paris University and study there. When she was studying in Paris. she lived a very poor life. However, she worked very hard and succeeded in taking a first class degree in physics two years after arriving in Paris. In 1895, she married Pierre Curie, a very bright scientist, and then they worked together on the research into radioactive matter. They discovered two kinds of radioactive matters—Polunium and Radium. In 1904 she and her husband received the Nobel Prize for Physics. In 1906 Pierre died. Marie was deeply shocked by Pierre's death but determined to go on working. She received a second Nobel Prize for chemistry in 1911. So he became the first scientist in the world to win two Nobel Prizes.
居里夫人
居里夫人是法国物理学教授。她于1867年出生在波兰。小的时候她对物理非常感兴趣。因为当时在波兰妇女不能上大学,她决定去巴黎大学学习。在巴黎上学期间,她生活很苦,但学习非常努力,到巴黎两年后,她顺利地取得一级物理学位,1895年她与一位聪明的科学家皮埃尔.居里结了婚,然后共同对放射性物质进行研究。她们发现了钋和镭两种放射性物质。1904年她和丈夫获得了诺贝尔物理学奖。1906年居里先生逝世,这使玛丽极为震惊,但她决心继续工作。1911年她再度获得诺贝尔化学奖。于是成为世界上第一位两次获得诺贝尔奖的科学家。
3. 高一英语阅读理解,A篇
16 B
17 D
18 A
以上是本阅读理解参考答案
希望对你有帮助
4. 高中英语阅读理解题有多少种题材
阅读理解的复文章体裁多样,包括记制叙文、说明文、应用文等;题材广泛,涉及政治经济、社会文化、风俗习惯、历史、地理与科学技术等各个方面。一些与日常生活关系密切的图表、表格和广告类,如火车或飞机的时刻表、电视节目表、课表、活动日程表、各种情况的比例图、事物发展变化(增减)图、各类标志图、广告等实用类文体。 判断就简单啦,跟语文差不多。
5. 高一英语阅读理解两篇
28题选择D。第一段主要讲述了拥有爱好的好处,也就是培养兴趣爱好的原因。
29题选择C。从第二段第一、二句可知,选择兴趣要考虑想做的事情和自己是开朗还是内向,即为C选项:目的和性格。
30题选择B。从第三段的"you might find that starting one leads to others"可知,首选的兴趣是要能够引起其他兴趣的,所以选择"helps you explore the others"(帮你探索其他兴趣)。
31题选择A。最后一段讲述了不要因为兴趣超越了你的能力就放弃,因为觉得越难,取得成就的时候就越高兴,就是"挑战是有收获的"(Being challenged is rewarding)。
32题选择B。电影《大梦想》讲述了工程师用他们的专业技能帮助改造世界的故事,所以是"工程可以提高人们的生活水平"
33题选择C。由第二段"My first movies were about surfing and the ocean."可知,他的早期作品是关于海边生活的。
34题选择D。由第四段的最后一句及其中的"disbelief"可知,她当时非常惊讶。
35题选择A。有最后一段的"We want to explain...."可知,最后一段讲述了他做电影的目的---让孩子们对工程产生兴趣。
6. 高一英语阅读理解
1. B
2. C
3. B
4. C
7. 高一英语阅读题B篇24-27!
要出手,必须完整版答案,要有理由。总是19级、20级大神回答。有何惧?
24B 星鱼俱乐部名字来版源于:一个故事。关权键句在第一节最后一句
25B星鱼俱乐部的目的:拯救鱼类。关键句在第三节第一二句。
26D我们可以从第四小节得知:收割鲨鱼的鱼鳍对鲨鱼意味着巨大的凶险。
27A星鱼俱乐部做了什么来帮助鲨鱼?支持相关法案。关键句第五节第二句
8. 推荐一本好一点的高一的英语阅读理解
我推荐5·3英语系列 英语完形填空和阅读理解150+50篇,首都师范大学出版社
9. 高一的英语阅读理解题 越多越好
New York, September 15. During a heavy rainfall last night a bus carrying 42 passengers slipped off the road on Highway 28, killing 36 of the passengers and the driver.
A spokesman for the Highway Patrol (巡逻队) which arrived at the scene shortly after 11:30 p. m. estimated (估计) that the accident had happened about half an hour before. The injured and the dead were sent to the nearest town of Valley View.
At the point where the accident happened the road has a three-lane (三条行车线) highway with many curves (弯道). Cause of the accident has not been fully found out.
1.In consideration of what caused the accident, one should pay attention to ________.
A.the careless driver
B.the nearest town of Valley View
C.Highway 28
D.the road with many curves
2.It was very likely that the accident happened ________.
A.after 11: 30 p. m.
B.in the city of New York
C.at or about 11: 00 p. m.
D.in the town of Valley View
3.How many people died in the accident? A.37 B.36 C.43 D.42
keys:DCA
B
The United States is a large country. From the East Coast to the West Coast it is about 3, 000 miles wide. The Atlantic Ocean is on the East Coast and the Pacific Ocean is on the West Coast. Canada is the country to the north of the United States and Mexico is the country to the south. There are many rivers in the United States. The most important ones are the Mississippi River and the Missouri River in the central part of the country, and the Colorado and Columbia River in west. There are 50 states in the United States today.
The American people are of almost every race in the world. This is because of immigrations from abroad throughout American history. The population is now over two hundred million. English is the common language. The largest city in the United States is New York. It is on New York Bay and at the mouth of the Hudson River.
1. It is about 3, 000 miles wide _________.
A. from Canada to Mexico
B. from the East Coast to the West Coast
C. from the Atlantic Ocean to the East Coast
D. from the Pacific Ocean to Canada
2. “The American people are of almost every race in the world,” means ________.
A. the American people include nearly all the races of the world
B. there are several main races in the United States
C. the American people are made up of the white and the black people
D. the American people consist of only one race
3. What do you know about New York?
A. It is the capital of the United States.
B. It is in the central part of the country.
C. It is the largest city in the United States.
D. It is at the mouth of the Missouri River.
4. New York is ________.
A. in the central part of the U. S.
B. on the West Coast
C. at the mouth of the Mississippi River
D. at the mouth of the Hudson River
5. Which of the following pictures shows the right positions of Canada and Mexico?
(C== Canada M —Mexico)
keys: BACDD
C
In the United States, it is not usual to telephone someone early in the morning. If you telephone early in the day, while he is shaving or having breakfast, the time of the call shows that the matter is very important and requires immediate attention. So it is with the telephone calls made after 11:00 pm. If someone receives a call ring sleeping hours, he may think that it’ a matter of life and death. The time chosen for the call communicates its importance.
In social life, time plays a very important part. In the USA guests tend to feel they are not highly regarded if the invitation to a dinner party reaches them only three or four days before the party date. But it is not true in all countries. In other areas of the world, it may be considered foolish to make an appointment too far in advance because plans which are made for a date more than a week away tend to be forgotten. The meaning of time is not the same in different cultures that treat time differently; being on time is valued highly in American life, for example. If people are not on time, they may be regarded as impolite or not fully responsible. In the USA no one would think of keeping a business friend for an hour; it would be too impolite. A person who is 5 minutes late is expected to make a shout apology. It he is less than 5 minutes late, he will say a few words of explanation, though perhaps he will not complete the sentence.
1.A call at midnight would mean_________.
A. the matter is less important
B. the matter is too difficult to handle
C. the matter requires immediate attention
D. it is a matter of life and death
2.According to the passage, time plays a very important part in_______.
A. everyday life B. private life
C. getting along with others D. business
3.In the passage, the author suggests that invitation cards should be sent________.
A. three or four days before the party date in all cultures
B. three or four days before the party date in some cultures
C. three or four days before the party date in the USA
D. at your chosen time
Keys: DCB
D
Napoleon agreed to plans for a tunnel (隧道) under the English Channel in 1802. The British began digging one in 1880. Neither tunnel was completed. Europe has had to wait until the end of the 20th century for the Channel Tunnel. After nearly two centuries of dreaming, the island of Great Britain is connected to Continental Europe for the first time since the Ice Age, when the two land masses moved apart.
On May 6, 1994, Britain's Queen Elizabeth Ⅱ and France's President Mitterrand carried out the official opening. The Queen was accompanied (陪同) on her train journey through the historic tunnel by one of her Rolls-Royce cars which was placed on the train. The following day saw celebrations taking place in Folkestone and Calais. Regular public services did not start until the latter part of 1994.
1.Queen Elizabeth Ⅱ________ at the opening.
A.took her car Rolls-Royce through the tunnel
B.took her car which was placed on her train through the tunnel
C.took her train through the tunnel
D.took Mitterrand's train through the tunnel
2.The island of Great Britain is ________.
A.connected to France all the time
B.separated from France with a tunnel
C.separated from France all the time
D.joined to France with the tunnel
3.Which of the following is right?
A.Napoleon made plans for the tunnel.
B.The public could pass through the tunnel by train after May 6, 1994.
C.The tunnel was built for two centuries.
D.The tunnel will do great good to Britain and France.
4.Before 1994, one could go to Britain from France ________. A.only by ship B.by ship or plane C.by car or train D.by ship, car or train
keys: DCBD
E
About ten men in every hundred suffer from color blindness in some way. Women are luckier, only about one in two hundred is affected in this matter. Perhaps, after all, it is safer to be driven by a woman!
There are different forms of color blindness. In some cases a man can not see deep red. He may think that red, orange and yellow are all shades of green. Sometimes a person cannot tell the difference between blue and green. In rare cases an unlucky man may see everything in shades of green - a strange world indeed.
Color blindness in human beings is a strange thing to explain. In a single eye there are millions of very small things called“cones”. These help us to see in a bright light and to tell difference between colors. There are also millions of“rods” but these are used for seeing when it is nearly dark. They show us shape but no color.
Some insects have favorite colors. Mosquitoes (蚊子) like blue but do not like yellow. y red light will not attract insects, but a blue lamp will. In a similar way human beings also have favorite colors. Yet we are lucky. With the aid of the cones in our eyes we can see many beautiful colors by day, and with the aid of </PGN0007B.TXT/PGN>the rods we can see shapes at night. One day we may even learn more about the invisible (看不见的) colors around.
1.Why do some people say it is safer to be driven by women?
A.Women are more careful.
B.There are few color-blind women.
C.Women are fonder of driving than men.
D.Women are weaker but quicker in thinking
2. This passage is mainly about ________.
A.color and its surprising effects
B.women being luckier than men
C.danger caused by color blindness
D.color blindness
3.According to the passage, with the help of the“cones”, we can ________.
A.tell orange from yellow
B.see in weak light
C.kill mosquitoes
D.tell different shapes
4.We can attract and kill mosquitoes by using a ________. A.red light B.yellow light C.blue light D.green light
keys:DABC