处二英语短文阅读理解答案
① 英语阅读理解,答案+短文大概意思谢谢
51-55 CABDE
② 初二英语阅读短文
1.A
2.D
3.B
4.A
5.C
③ 英语阅读理解,答案和短文大概意思(不需要太详细,大概就好)
小朋友,你这悬赏分数偏低呢。另外作业还是认真自己一个个单词查字典吧,不然你专永远要属依靠网络了。答案这次给你了,你最好每个词都弄清楚哦。
CACCCCBABA
大概是说很多人喜欢讨论未来,有些人觉得未来的生活会变得更容易更简单,但是其他人会觉得变得更差更艰难。作者是赞同第一种。然后从教育,健康,家务,庄家四个角度阐述。
④ 英语短文阅读理解 答案与解析
D 在第一段的第五行,not only...这一句
B 根据文章翻译可知Jody一开始是"...."的,她又说但是我现在知道在线教回育给了学答生更多表达自己的自由空间,根据前后的转折说明她一开始对这件事表示的是”怀疑“的态度,但是现在确定是一件好事,也就是B选项
B 问题是谁想读这篇文章,选项B是想找在线教育的老师的学生们。
⑤ 英语短文阅读理解
(1) 算出抄你需要多少钱,并带上足够的钱。
(2)important need
I need make a shopping list, take enough money and carry my own shopping bags.
意思相近的句子: There are many nice things in the shopping mall,but what you really need is only some of them.
主题句: Here are some shopping tips for you
⑥ 英语短文,阅读理解,第二问完整回答
Pains and gains make his life more colorful.
⑦ 英语的阅读短文答案!!
判断:1.×(第二句话说because his friend’s home is very far)
2.×(第三句话回和第四句话On his way, he says to himself, ”My friend is going to give me a very good lunch.” Then he throws them away.)
3.√(第六句话There’s no boat on the river.)
4.×(倒数答第二句话He quickly goes up, but the dog runs away. )
5.√(第八句话和最后一句话都可以体现He start to go home.He is still hungry and he goes back home.)
选择:1.C 2.C 3.A 4.B
⑧ 英语短文阅读理解求解答
TOM C
SAM A
JIM D
JACK B
⑨ 三篇初二英语阅读理解文章
选择
December 25 is Christmas Day(圣诞节). Christmas is an important holiday in many countries. On Christmas Day, most families get together for a big dinner. They give presents to each other and visit friends. The Christmas tree is an important part of the Christmas holiday. Most families buy trees. The families decorate(装饰) the tree together. Parents usually tell their children that Father Christmas comes ring the night and brings presents to good children. Of course, Father Christmas isn’t real. The parents of the children are really “Father Christmas”. They put the presents under the tree or into their children’s stocking(长统袜) after the children go to sleep.
( )41. When is Christmas Day? __________.
A. November 25 B. December 25 C. December 24 D. December 26
( )42. What do most families in America do on Christmas Day? __________.
A. They only have a big dinner together
B. They have a big dinner, exchange (交换) presents and visit friends
C. They just visit friends and exchange presents
D. They exchange presents only
( )43. Who is really “Father Christmas”? ___________.
A. Their parents B. Their father
C. Their mother D. Father Christmas
( )44. When Christmas Day is coming, the parents __________.
A. usually tell their children that Father Christmas isn’t real
B. tell their children that Father Christmas comes ring the night and brings presents to good children
C.sometimes tell their children that Father Christmas comes ring the day
D.often tell their children that Father Christmas gives presents to poor children
( )45. When did parents put the presents into their children’s stocking? __________.
A. Before the children go to sleep B. After the children go to sleep
C. December 26 D. At midnight of December 25
41. B 42. B 43. A. 44. B 45. B
回答问题
Every day people throw away mountains of(大量的)rubbish.Have you thought where it all goes and what happens to it?
Most of it goes into "landfills".We do not kown exactly where all these landfills are.And in fact,they are in most of our suburbs,close to where we live.
It may be hard to believe, but most of the cities in China are surrounded by rubbish.But putting the rubbish in landfills takes up too much space.
Another way to get rid of rubbish is to burn it.But this pollutes the air around us.The third way is recycling.This is becoming more popular.Plus,it is much better for our environment.
Q:
1.Every day people throw away mountains of (rubbish).
2.The word "landfills" means (垃圾场).
3.Where we can find the landfills (in most of our suburbs).
4.Another way to get rid of rubbish is to (burn it).
5.The third way is (recycling).
判断
Xiao Ming is a middle school student.He is a good boy,and he studies very hard.But his family is very poor,because his mather got ill a few years ago,and his father has no job.He makes money by carrying goods for other people.Life is very hard for them,and sometimes Xiao Ming can't afford the school things.
When his teacher knew this,she called on her students to raise money for him. She asked them to bring theri saving-money to Xiao Ming and help him.All the student are ind and friendly.They are very glad to do it.Xiao Ming is so thankful that he studies harder than before
( )1:Xiao Ming is a good middle school girl.
( )2:His father lost his job.
( )3:His teacher called on his classmates toraise money for him.
( )4:He can afford the school things easily.
( )5:All of the students are very glad to help Xiao Ming
1 f
2 t
3 t
4 f
5 t
自己整理一下吧 里面有答案了
⑩ 两篇英语阅读理解 求标准答案
你好,我不是英语老师,但自身刚过了英语四级,相信还是可以帮你解疑。
第一题选T,答案来自文中“Mrs Wilson likes to ask his husband to
go shopping with her on Sundays.”由此可见。
第二题选T,答案也在文中“"Look, Andy. Is it a fancy hair clip?"
Mrs Wilson asks his husband.”第三题选F,文中“Her
husband pays for the things that she buys.”说明是她丈夫付钱。
第四题选F,文中“Andy is tired
and thirsty, and he wants to have a drink.”表示丈夫又累又渴,想买水喝。不是他饿了。
第五题选F,文中“Look, Andy. Is the moon
so beautiful?”她只是赞叹月亮好看,不是想把它买下。
第29替,选C,文中“Joan is an American girl.”说明是美国。
第30题选A,文中有“likes speaking Chinese with us after
class. ”一样的。
第31题选A,因为“Her father teaches us English well.”可以知道。
第32题选D,文中“Sometimes she goes shopping”说的很明显。
第33题选C,文中只有“They like the Chinese
food very much.”符合。文中没有说她妈妈是医生,她有一个哥哥说明她家有四个人,她哥哥在美国并不是全家在中国,所以ABD都错了。
看在我打字这么辛苦的份上,楼主采纳了吧!