当前位置:首页 » 英语阅读 » 英语六年级上册阅读技巧

英语六年级上册阅读技巧

发布时间: 2020-12-29 15:22:25

❶ 一篇阅读理解,超级难,英语学霸帮帮忙,是六年级,上的!谢谢!

1.Yes,they are.
2.learn quickly and do everything carefully.
3.gets married.
4.Black.
5.Because black is power and trust.

❷ 人教版英语六年级上册阅读练习哪个好

Hello,everyone.Do you know Spring Festival? I like it very much. On Spring Festival, I often wear new clothes and have a big dinner with my family.In the evening,we watch TV and making mplings. Most Chinese people like eating mplings. I like eating them,too. At night we go outside to look at the lanterns and play with fireworks(烟火).It is very wonderful.
( ) 1 On Spring Festival , we make mooncakes.
( ) 2 I like Spring Festival very much.
( ) 3 Most Chinese people like eating mplings.
( ) 4 We wash the coat on Spring Festival.
( ) 5 I often wear new clothes and have a big dinner with my family on Spring Festival.

完形填空
Dear Sam and Amy,
Daming is my friend and I want you ____________be my frineds, too. I live in New York, but I am not _____________.
I am from London in England. So we are _____________English. Do you like China? I want to visit China _________________. Daming has got a Chinese kite and we fly it in the park. I’ve ____________some chopsticks , but they are difficult. ____________you got a book ____________America? I can _________you one. Please write _____________me and we can be pen _______________. Daming ____________he will write to you soon.
From,
Laura

Simon and Daming are good friends . They are Chinese . But they are working in America. Sometimes they miss their family. So they always go to the Chinatown. There are lots of Chinese shops and restaurants there. They go shopping there and eat delicious food there. You know, Simon and Daming really miss China and they both like Chinese food.
( ) 1 Are Simon and Daming brothers ?
A No, they aren’t. B No, he isn’t. C Yes , they are .
( ) 2 Where do they work ?
A They work in China. B They work in America. C They work in Mexico.
( ) 3 Are there any Chinese shops and restaurants in Chinatown ?
A Yes, there is . B Yes, there are . C No, there aren’t.
( ) 4 Who likes Chinese food ?
A Simon B Daming C Both of them
( ) 5 Do they miss China ?
A Yes, they are . B Yes, they do . C No, they aren’t.

Marie Curie was a famous scientist . She was born in Poland in 1867. As a young woman , she went to Paris , France to study mathematics . She was very good at math and science . In 1903 , the Curies shared the Nobel Prize . In 1934, at the age of 67, Curie died . Marie Curie had many firsts , but this one she did not live to see . She was the first mother-Nobel Prize. Her oldest daughter Irene Joliot-Curie won a Nobel Prize for Chemistry in 1935.
( ) 1 Marie Curie was a famous scientist .
( ) 2 She was born in 1867 and died in 1943.
( ) 3 She was good at maths and Chinese.
( ) 4 Marie was a very good teacher .
( ) 5 Her oldest daughter won the Nobel Prize for Chemistry.

Marilyn Monroe was born in Los Angeles in 1926, but she had a sad life as a child . In 1950 she made her first film. Between 1950 and 1961 she made thirty-one films . She died in Hollywood in 1962 when she was only thirty-six years old.

Charlie Chaplin was born in London in 1889. His father was an actor and his mother was a dancer. In 1894 he started dancing and singing for money . In 1914 he became a film director . He died in 1977 .

Anne Sullivan had lost her sight at the age of five . By the age of ten , her mother died. Later , Anne had two operations on her eyes , which led to her to read for short periods of time . Anne graated from Perkins in 1886 and began to search for work . Finding work was terribly difficult for Anne , and when she received the offer to work as the teacher of Helen Keller , a deaf-blind mute , although she has no experience in this area , she accepted willingly .
( ) 1 Charlie Chaplin was born in ____ . A America B Britain C Canada
( ) 2 Marilyn Monroe makes her first film in ____ . A 1926 B 1950 C 1962
( ) 3 ___ became a film director in 1914. A Charlie Chaplin B Marilyn Monroe C Anne Sullivan
( ) 4 Anne Sullivan’s mother died when she was ____ . A 5 B 10 C 20
( ) 5 Who is a deaf-blind mute? A Helen Keller B Marilyn Monroe C Anne Sullivan
( ) 6 Did Anne Sullivan want to be Helen’s teacher ? A Yes, she did . B No, she didn’t . C It doesn’t matter for her .

Hello, friends. My name is Loris . Summer vacation is coming . Donny and I are going to have a summer camp. Do you want to know where we will go ? We are going to Yan Qing. It is in the suburbs of Beijing. We are going to go there by bus . We want to stay there for 5 days . We are going to go hiking and go fishing there. And I want to buy some gifts for my good friends . Do you have any plan now ?
1 What is Loris going to do ? ___________________________________________________________________________
2 Who is he going with ? ______________________________________________________________________________
3 How will they go there ?______________________________________________________________________________
4 How long will they stay there ? ________________________________________________________________________
5 What do they want to do there ? _______________________________________________________________________

Florence Nightingale was born in Italy in 1820 . She always wanted to be a nurse . But her parents didn’t agree , because it wasn’t a job for a respectable lady at that time . Finally she did become a nurse and went to work in a small hospital in London . In 1851, she and a group of nurses went to help the soldiers in Turkey in the Crimean War. Before they got there , many soldiers died. They looked after the soldiers and saved many lives . In 1856, she started the first school for nurses in London . She died in 1910. Now many excellent nurses are awarded prizes named after her .
( ) 1 Florence Nightingale was born in ____ . A America B Britain C Italy
( ) 2 She wanted to be a _____ . A doctor b nurse C teacher
( ) 3 She became a nurse at last and she worked in ____ . A London B Italy C Paris
( ) 4 She went to Turkey in ____ . A 1820 B 1851 C 1856
( ) 5 She died in ____ . A 1851 B 1856 C 1910

Newton was a great English scientist , but when he was thinking hard about his work, he often forgot other things. One morning, Newton got up early. He began to work at once. He forgot to eat breakfast. His assistant brought a pan of water and an egg to his room . But Newton wanted t stay by himself and said to his assistant , “ You can put the egg on the table. I’ll boil it myself.” His assistant agreed and then left. But when he went into the room again an hour later, his assistant saw the watch was in the pan and the egg is in Newton’s hand. But Newton didn’t know what happened !
( ) 1 Newton was a careless man .
( ) 2 One morning , his assistant brought him his breakfast.
( ) 3 His assistant boiled the egg for him.
( ) 4 When his assistant came back, Newton was boiling his watch.
( ) 5 Newton was a great scientist .

Hi, my name’s Anna . I’m Chinese , but I live in England . I speak English very well, but I sometimes make mistakes! Yesterday we went on a school visit to a farm. I was very happy . I said I wanted to see a ship. Everyone looked surprised and I didn’t know why . My teacher said, “ Anna , we are going to go to a farm, not to a lake or the sea . There are no ships at the farm.” Then I knew my mistakes. I wanted to say “ sheep”, the animal that says, “baa…”, not “ship”, a big boat on the water! It was very funny . My friends laughed , then we all said the words: “Sheep , ship!”
( ) 1 Anna lives in China .
( ) 2 Anna goes to school.
( ) 3 Anna makes mistakes in English .
( ) 4 Anna went to the sea.
( ) 5 Anna likes sheep .
( ) 6 There were ships at the farm.
( ) 7 She wanted to say “ sheep”.
( ) 8 Anna was unhappy about her mistake.

Patrick makes wooden chairs. He works in a room behind his house . His wife Annette paints the chairs in different colours and takes them to a shop in London . Last week a Chinese man went into the shop and said , “ I want one hundred chairs.” “What colours do you want?” asked Annette. “I only want red chairs,” the man said. “Red is a lucky colour in China.”
( ) 1 Patrick makes the chairs from wood.
( ) 2 Patrick is Annette’s husband.
( ) 3 Patrick works in a shop.
( ) 4 Annette paints all of the chairs red .
( ) 5 Annette takes the chairs to London.
( ) 6 The man was in China .
( ) 7 The man wanted 100 red chairs.
( ) 8 Red is an unlucky colour in China .

My name is Bob. My family likes to go on a trip. We want to go to Beijing.
Beijing is a big city . It has shops , restaurants and famous places. This is a plan of our trip.
Monday We leave Liuzhou and arrive in Beijing.
Tuesday We go to Tian’anmen Square.
Wednesday We go to the Palace Museum.
Thursday We go shopping.
Friday We leave Beijing and arrive in Liuzhou.
1.回答问题(可用Yes或No作简单回答。)
1) Does Bob like to go on a trip? ( )
2) Is Beijing a big city? ( )
2选择正确的答案填空。
1) 他们准备乘什么去北京旅游?( ) A. By bus . B. By plane. C. By bike.
2) Bob 一家计划去下面哪个地方? ( ) A. Three days . B. Zoo. C. Palace Museum

❸ 孩子马上六年级,英语阅读理解比较薄弱,怎么才能快速提高

多读多背吧,感觉学英语没有捷径,大量背单词、课文,背的多了,读的多了,遇到题就会了。

❹ 六年级上册英语快乐阅读第二单元第一个故事主要讲的什

第一个Let's talk
Excuse me ,is there a cinema near here?
打扰复一下,制请问这附近有电影院吗?
Yes,There is.
是的,有。
Where is the cinema,please?
请问电影院在哪?
It’s next to the hospital.
它在医院旁边。
Is it far from here?
它离这儿远吗?
No,It’ not far.
不,不远。
Thank you.
谢谢。
You are welcome.
不用客气

第二个
Excuse me.Where is the post office?
打扰一下,这里有邮局吗?
It’s east of the cinema.
它在电影院旁边。
And then?
我怎么走过去?
Turn left at the cinema,then go straight.It’s on the left.
在电影院那里向左转,之后一直向前走,它就在你的左边
Thank you!
谢谢。

❺ 六年级上学期英语阅读题(至少5篇,带答案)

一、Hello everyone!My name is June,my best frend is Mike.We are English boys.My favorite color is green.Mike's favorite color is blue.One interesting thing:Mike is English,but he likes Biejing Opera!He often goes to see Biejing Opera on weekend.Mike's father likes it,too!
1.What color does June like?
2.what color does Mike like?
3.Does Mike like Biejing Opear?
4.Does Mike's fathe like it?
5.June and Mike are chinese?(true or wrong)

二、Man:Can I help you?
Father:Yes,please.I want a sweater.
Man:What color do you want?
Father:Yollew.How much is it?
Man:20 dollars.
Father:I'll take it.
Man:Here you are.
Father:Thank you.
Man:You're welcome.
阅读上文填写下文:
Man:__6__ I __7__ you?
Father:Yes,I want to ___8__a toy for mydaughter
Man:There__9___many kinds of toy horses._10___kind does your daughter want?
Father:The white one looks nice.How ___11___is it?
Man:It’s 50 yuan.
Father:That’s too___12_____.
Man: What __13___the black horse? It’s only 30yuan.
Father:That's OK. I’ll __14___ it.

三、A:What can I do for you?
B:I want to buy a T-shirt .
A:What color do you want?
B:Blue please.
A:What size do you want?
B:Size L.
A:What about this one?
B:OK, How much is it?
A:60 yuan.
B:Hmm it’s a little expensive.
A:Now,50 yuan?
B:OK,I'll take it. Here is the money.
A:Thank you.
15.What he wanted to buy?
16.What color he wants?
17.How much did it to his T-shirt?
18."expensive"What this word mean?

答案:
1.Green.
2.Blue.
3.Yes,he does.
4.Yes,he does.
5.Wrong!
6.Can
7.help
8.buy
9.are
10.What
11.much
12.expensive
13.about
14.take
15.T-shirt.
16.Blue.
17.50 yuan.
18.贵。

❻ ,快乐英语阅读小学六年级第1卷unit1英译中文

一天,一位法官正在他的房间里工作。一个邻居跑进他的房子,说:“如果一个人的牛杀死了另一个人的牛,那么第一只奶牛的主人应该负责吗?”
“看情况,”法官回答。
“好吧,”那人说,“你的母牛杀了我的。”
“每个人都知道牛不能像男人一样思考,一头牛不负责,这意味着它的主人也没有责任,”法官回答道。
“对不起,法官,”那人说。“我犯了一个错误,那就是我的牛杀了你。”
我发现@有道翻译官 的翻译挺准,原文:My READING
One day a judge was working in his room. A neighbour ran into his house, and said, "if one man's cow kills another's, should the owner of the first cow be responsible?"
"It depends," answered the judge.
"Well," said the man, "your cow killed mine."
"Everyone knows that a cow cannot think like a man, a cow is not responsible, and it means that its owner is responsible either,' answered the judge.
"l am sorry, Judge," said the man. "I made a mistake meant that my cow killed yours."
The judge thought for a few seconds and said, think about it more carefully, this case is not as easy at first." Then he turned to his clerk and said, me that big black book from the shelf behind you."

译文:我的阅读
一天,一位法官正在他的房间里工作。一个邻居跑进他的房子,说:“如果一个人的牛杀死了另一个人,那么第一只奶牛的主人应该负责吗?”
“看情况,”法官回答。
“好吧,”那人说,“你的母牛杀了我的。”
“每个人都知道牛不能像男人一样思考,一头牛不负责,这意味着它的主人也有责任,”法官回答道。
“对不起,法官,”那人说。“我犯了一个错误,那就是我的牛杀了你的牛。”
法官想了几秒钟,说,仔细想一下,这个案子起初并不那么容易。“然后他转向他的职员说,从你身后的书架上看到那本黑色的大书。”

❼ 五篇小学六年级(上册)英语阅读练习题(内容不限)

Jack is a twenty-year-old young man. Two years ago, when he finished middle school, he found work in a shop. Usually he works until ten o'clock in the evening. He is very tired when he gets home. After a quick supper he goes to bed and soon falls asleep. His grandma who lives downstairs is satisfied with (满意) him.
One day, on his way home, he met Mary. They were both happy. He asked the girl to his house, she agreed happily. He bought some fruit and drinks for her. And they talked about their school, teachers, classmates and their future (未来). They talked for a long time.
“ a look at your watch, please,” said the girl. “What time is it now?”
“Sorry, something is wrong with my watch,” said Jack. “Where's yours?”
“I left it at home.”
Jack thought for a moment and found a way. He began to stamp his foot on the floor, “Bang! Bang! Bang!”
The sound woke his grandma up. The old woman shouted downstairs, “It's twelve o'clock in the night, Jack. Why are you still jumping upstairs?”
1. Jack was ________ when he finished middle school.
A. sixteen B. eighteen C. twenty D. fifteen
2. The old woman is satisfied with Jack because ________.
A. he's her grandson B. he's clever
C. he can keep quiet D. he gets home on time
3. From the story, we can know that Mary is Jack's ________.
A. classmate B. colleague (同事)
C. aunt D. wife
4. The word “stamp” in the story means ______ in Chinese.
A. 盖印 B. 跺 C. 贴邮票 D. 承认
5. Jack stamped his foot on the floor in order (为了) ________.
A. to wake his grandma up
B. to make his grandma angry
C. that his grandma was going to tell him the time
D. that his grandma was going to buy him a watch
参考答案 : 1.B 2.C 3.A 4.B 5.C
讲解:
1.第一句介绍杰克今年20岁,2年前中学毕业,故选B。
2.结合前后文意,前面讲他吃完饭就去睡觉,并且很快就睡着了,文章最后介绍他用脚跺楼,发出声音,奶奶阻止他,说明他奶奶怕吵,综合判断选C。
3.由第二段倒数第二句判断。
4.根据文意,他奶奶住他楼下,倒数第二句又讲他用脚在地板上发出“Bang...”的声音,故应是用脚跺楼。
5.因他表坏了,Mary 又没带,他们想知道时间。
阅读理解2
We are all busy talking about and using the Internet (互联网), but how many of us know the history of the Internet?
Many people are surprised when they find that the Internet was set up in the 1960s. At that time, computers were large and expensive. Computer networks (网络) didn't work well. If one computer in the network broke down, then the whole network stopped. So a new network system had to be set up. It should be good enough to be used by many different computers. If part of the network was not working, information could be sent through another part. In this way computer network system would keep on working all the time.
At first the Internet was only used by the government, but, in the early 1970s, universities, hospitals and banks were allowed to use it too. However, computers were still very expensive and the Internet was difficult to use. By the start of the 1990s, computers became cheaper and easier to use. Scientists had also developed software that made 'surfing' (浏览) the Internet more convenient.
Today it is easy to get on-line (上网) and it is said that millions of people use the Internet everyday. Sending e-mail is more and more popular among students.
The Internet has now become one of the most important parts of people's life.
判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用 “F”表示。
l. The Internet has a history of less than thirty years.
T F
2. In the 1960s computer networks went wrong easily.
T F
3. Computers become cheaper so that many hospitals and banks were allowed to use them.
T F
4. People didn't have enough software to get on-line conveniently until the early 1990s.
T F
参考答案: 1.F 2.T 3.F 4.T
讲解:
1.第二段开头讲互联网是在60年代建立的,故至今历史已超过30年。
2.文中第二段阐明计算机网络工作状况不好(didn't work well)。
3.第三段中说明大学、医院等都被允许使用电脑,然而,计算机仍然很贵,并且网络很难使用。
4.由第三段最后几句介绍可知,到90年代,计算机便宜且好用。科学家也发展了软件使网上浏览更方便。而本题干用了not…until句型,译为“直到90年代早期人们才有足够的软件上网”。
阅读理解3
Mr. and Mrs. Turner live outside a small town. They have a big farm and they are always busy working on it. Their son, Peter, studied at a middle school. The young man studied hard and did well in his lessons. It made them happy.
Last month Peter finished middle school and passed the entrance examination (升学考试). Mrs. Turner was very happy and told the farmers about it.
Yesterday morning the woman went to the town to buy something for her son. On the bus she told one of her friends how clever and able her son was. She spoke very loudly. All the people in the bus began to listen to her.
“Which university (大学) will your son study in?” a woman next to her asked.
“In the most famous university in our country!” Mrs. Turner said happily.
“The most famous university?”
“Oxford University (牛津).”
Most of the passengers (乘客) looked at her carefully. Some of them said to her, “Congratulations!”
A woman said, “I'm sure he'll know Fred Smith.”
“Who's Fred Smith?”
“He's my son.”
“Does he study in the university, too?”
“No, ”said the woman. “He is one of the professors.”
l. The story happened in ________.
A. America B. France C. Germany D. England
2. Mr. and Mrs. Turner were happy because ________.
A. their son did well in his lessons
B. they have a big farm
C. they have a good harvest
D. their son studied at a middle school
3. Mrs. Turner wanted everyone to know ________.
A. her son finished middle school
B. her son was handsome
C. her son was going to study in a university
D. her son was very friendly to others
4. Mrs. Turner spoke so loudly in the bus that __________.
A. her friend could hear her
B. all the people could hear her
C. she hoped to make all the people happy
D. she hoped they would say congratulations to her
5. Which of the following is true? __________.
A. The woman wasn't interested in Mrs. Turner's words
B. Mrs. Turner knew nothing about the famous university
C. The woman wanted to stop Mrs. Turner from showing off (炫耀)
D. The woman next to Mrs. Turner wanted to show off her son, too
参考答案 : 1.D 2.A 3.C 4.B 5.C
讲解:
1.因为牛津大学是英国的著名大学。
2.第一段最后一句讲“这使他们高兴”。“It”指代前一句讲的情况,即他们的儿子功课很好。
3.根据第三段文意判断。
4.第三段最后一句讲“所有人都开始听她讲。”故A不对;她这样做只是想炫耀一下而已。C、D描述的意思都不确切。
5.文章前面做了铺垫,讲Mrs.Turner 如何炫耀她儿子考上大学,结尾讲那个妇女说自己的儿子是教授不论真假,她是在阻止Mrs. Turner的炫耀。
阅读理解4
“Cool” is a word with many meanings. Its old meaning is used to express a temperature that is a little bit cold. As the world has changed, the word has had many different meanings.
“Cool” can be used to express feelings of interest in almost anything. When you see a famous car in the street, maybe you will say “It's cool.”You may think, “He's so cool,” when you see your favourite footballer.
We all maximize (扩大) the meaning of “cool”. You can use it instead of many words such as “new” or “surprising”. Here's an interesting story we can use to show the way the word is used. A teacher asked her students to write about the waterfall (瀑布) they had visited. On one student's paper was just the one sentence, “It's so cool”. Maybe he thought it was the best way to show what he saw and felt.
But the story also shows a scarcity (缺乏) of words. Without “cool”, some people have no words to show the same meaning. So it is quite important to keep some credibility (可信性). Can you think of many other words that make your life as colourful as the word “cool”? I can. And I think they are also very cool.
1. We know that the word “cool” has ________.
A. only one meaning B. no meanings
C. many different meanings D. the same meaning
2. In the passage, the word “express” means“________”.
A. see B. show C. know D. feel
3. If you are ________ something, you may say, “It's cool.”
A. interested in B. angry about
C. afraid of D. unhappy with
4. The writer takes an example to show he is _________ the way the word is used.
A. pleased with B. strange to
C. worried about D. careful with
5. In the passage, the writer suggests (暗示) that the word “cool”_________.
A. can be used instead of many words
B. usually means something interesting
C. can make your life colourful
D. may not be as cool as it seems
参考答案 : 1.C 2.B 3.A 4.C 5.D
讲解:
1.见首句。
2.由“express”前后词义关系可推断出是“表达”的意思,与“show”同义。
3.由第二段首句可知。
4.由例子中的学生用cool 一词概括出他的所有感受,知cool词义的扩大会导致语言中词汇的缺乏,是令人担忧的。
5.结合第4题的答案可做出选择。
参考答案 : 1. A 2. D 3. A 4. D 5. C
讲解:
1. 由短文最后一句“They had travelled 1,797 kilometres from London”可知,最接近“for nearly 1,800 kilometres”,因此选A。
2. 由短文第2段倒数第3句“So they were able to change its weight”可知答案为D。
3. 从第3段可以看出,越往上温度越低,因此应选A。
4. 由短文最后一段倒数第2句“They came down in Poland...”可知答案为D。
5. 纵观全文可以看出答案C不正确。

❽ 六年级上册英语经典美文阅读六、七两篇的答案是什么

1.爱心:爱心是一片照射在冬日的阳光,使贫病交迫的人感到人间的温暖;爱心是一泓出现在沙漠里的泉水,使濒临绝境的人重新看到生活的希望;爱心是一首飘荡在夜空的歌谣,使孤苦无依的人获得心灵的慰藉。
2.美:静物是凝固的美,动景是流动的美;直线是流畅的美,曲线是婉转的美;喧闹的城市是繁华的美,宁静的村庄是淡雅的美。生活中处处都有美,只要你有一双发现美的眼睛,有一颗感悟美的心灵。
3.积累:古语云:“不积跬步,无以至千里;不积小流,无以成江海。”凡立功名于世者,无不是从小处做起,注意点点滴滴的积累,有意识地培养自己的品德才能,不断自我完善的。若无每日闻鸡起舞坚持不懈的毅力,那么祖逖又怎能北伐中原而名垂千古!若无长年笔走龙蛇墨染池水的工夫,那么王羲之又怎能挥毫盖世被尊为书圣呢?若无半生钻研演算草稿盈筐的血汗,那么陈景润又怎能摘取明珠享誉世界呢?
4. 错误:伽利略、牛顿、爱迪生是人不是神,其缺点错误在所难免,但这并不妨碍他们成为“巨人”。试问,有谁能否认物理学中的落体定律、惯性定律、抛物体运动规律、摆振动的等时性现象是伽利略建立或发现的呢?有谁能否定牛顿作为经典物理学创立者的地位呢?有谁能否定爱迪生是对人类物质文明有重大贡献的大发明家呢?

❾ 六年级上册英语阅读理解题

六年级上册英语阅读理解
一、My name is Lily. This is my house. There are five rooms in my house. This is my father and mother’ room. There are three pictures on the wall. There is a desk near the window. There are two chairs behind the desk. On the left of the room, there is a toilet. On the right, it’s my room. There are four pictures and a poster on the wall.
( )1. This is Lily’s house.
( )2. There are four rooms in the house.
( )3. There are three pictures in Lily’s room.
( )4. There are two chairs and a desk in father and mother’s room.
( )5. The toilet is on the left of my father and mother’s room.

二、There is a new park near my house. It’s a fine day today. My family and I are in the park now. On my left, there is a cafe. On my right, there is a big lake. There are many fiowers and trees near the lake. There’s a small hill behind the lake. Near the lake, there is a sign. It says,“Don’tswim in the lake!”There is a playground in the middle of the park. There are some small shops near the gate. The park is so beautiful. We like it very much.
( )1. The park near my house is _____.
A. new and beautiful B. old and beautiful C. clean and new D. old and clean
( )2. Is there a cafe in the park? ______
A. Yes, there isn’t. B. No, there isn’t. C. Yes, there is. D.No, there is.
( )3. Peopie can’t _______in the lake.
A. swim B. fish C. boat D.play
( )4. The shops in the park are4 not _______
A. small B. big C. good D.pretty
( )5. -Do we like the park? -________
A. Yes, we do. B.No,we do. C.Yes, you do. D. No,we don’t.

热点内容
39天电影在线播放免费观看 发布:2024-08-19 09:18:18 浏览:939
可投屏电影网站 发布:2024-08-19 08:19:20 浏览:140
农村喜剧电影在线观看 发布:2024-08-19 07:46:21 浏览:300
电影院默认区域 发布:2024-08-19 07:39:02 浏览:873
台湾金燕全部电 发布:2024-08-19 07:30:20 浏览:249
在哪可以看网站 发布:2024-08-19 07:29:06 浏览:467
电影tv版app 发布:2024-08-19 07:28:17 浏览:51
韩国伦理电影在什么地方看的啊 发布:2024-08-19 07:18:34 浏览:835
韩国找女儿那个电影 发布:2024-08-19 07:18:34 浏览:667
惊变温碧霞在线播放 发布:2024-08-19 07:10:13 浏览:404